"Umorila sam se od SVEGA": Kada joj je pala klapa oglasila se preko RAZGLASA i iskreno OPSOVALA, a onda je nastao HAOS

Vesti 15.10.2021 13:14 0

Kada je odlučila da joj je svega dosta, Bet Mekgrat je rešila da da otkaz i to na jedan pompezan način

"Umorila sam se od SVEGA": Kada joj je pala klapa oglasila se preko RAZGLASA i iskreno OPSOVALA, a onda je nastao HAOS

Printscreen/Facebook

Devojka iz Luizijane okačila je video u kom se vidi i čuje kako je preko razglasa, za vreme radnog vremena, daje otkaz.

- Pažnja, posetioci. Moje ime je Bet i radnica sam odeljenja za elektronske aparate. Radim u ovde skoro pet godina i mogu da kažem da svi radimo više nego što treba, a za to ne dobijamo adekvatne plate. Ugovori su s***e, a menadžment nas tretira užasno svakog dana. Ko god da od nas ima problem s tim, kažu nam da će nam odmah naći zamenu. Umorila sam se. Kompanija starije zaposlene tretira grozno. Džerede, menadžeru prodavnice, ti si perverznjak. Greta i Keti, sram da vas bude kako tretirate zaposlene. Nadam se da ne razgovarate sa svojim porodicama onako kako se nama obraćate. J***š ove menadžere i j***š ovaj posao. Dajem otkaz - rekla je Bet preko razglasa, a video koji je krišom snimila je okačila na Fejsbuk!

 

Međutim, video je postao viralni hit prektično preko noći, a Bet se povodom toga oglasila i iskreno napisala da sve ovo nije očekivala, a niti je zaslužila. 

- Nije mi bila namera da od ovog snimka pravim viralani hit. Morala sam da izbacim sve iz sebe, sve ono što se dugo taložilo. Želela sam da moj glas bude glas ostalih zaposlenih. Moj savet svima je da se ne plašite da glasno izrazite svoj stav pred šefovima, čak i ako vas pre toga bace u očaj - objasnila je Bet u video objavi na Fejsbuku.

 

Komentari (0)
Loading