Najgori ROĐENDANSKI poklon: Ostavio je DEVOJKU preko poruke, naknadno je obavestio da se samo ŠALIO

Vesti 26.10.2022 20:45 0

Jedna žena je nedavno na Redditu podelila da joj je njen dečko poslao poruku za rođendan rekavši da „moraju da razgovaraju“, a potom dodao da misli da stvari između njih ne funkcionišu...

Najgori ROĐENDANSKI poklon: Ostavio je DEVOJKU preko poruke, naknadno je obavestio da se samo ŠALIO

Shutterstock

Ona je to shvatila kao najavu raskida, pa je donela odluku da rođendan provede sa prijateljima, a posebno se iznenadila kada joj je saopštio da je sve bila šala.

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, a u vezi smo poslednje tri godine. Zaista smo se povezali na mnogo načina, ali smo se i često svađali zbog njegovog blesavog smisla za humor - rekla je ona. Svoj "humor" pokazao je i na njenom rođendanu, a pošto ga je shvatila ozbiljno, tog dana se rasplakala u toaletu na poslu i sve ispričala koleginici.

„Bila sam dovoljno ljuta da sam joj dozvolila da mi uzme telefon, da mu ne bih rekla nešto zbog čega bih se kasnije kajala, a ona ga je blokirala uz moju dozvolu. "Šefica je zatim ušla u toalet i zatekla me kako plačem, pa mi je dala slobodan dan i rekla da prijavim da sam bolesna, što je bilo jako ljubazno od nje. Ušla sam u auto i otišla do njegove kuće, znajući da je još uvek na poslu i pokupila sve svoje stvari. Ostavila sam samo svoju kopiju ključeva na njegovom stolu." „Onda sam se našla sa drugaricama na piću i dugo im pričala kako je raskid bio iznenadan i kako smo planirali da zajedno provedemo Dan zahvalnosti i Božić, pričali o veridbi i slično...“

Ona ga je ipak nazvala sutradan. , a on je odgovorio da je ljut jer nije došla na razgovor pa je dodao da je sve samo šala... Bio je uznemiren što je ignorisala njegove pozive i poruke i što nije bila kod kuće kada je došao kod nje te večeri . Tvrdio je da je očekivao da dođe na razgovor, a zatim cje planirao da je iznenadi večerom, ali ona kaže da mu ne veruje i misli da je zaista želeo da raskine sa njom. „Stalno je ponavljao da je to zaista šala, ali sam mu rekla da me ne zanima da budem sa nekim ko me je otkačio SMS-om, bez obzira da li je ozbiljan ili ne, i ponovo sam ga blokirala. – Ako je bila šala, nije smešno i treba da nauči da to ne radi. Ili da se nosi sa posledicama", prokomentarisala je jedna osoba na Redditu. "To je tako detinjasto, a na tvoj rođendan... Šta dođavola nije u redu sa njim? Otišao je predaleko“ dodao je drugi.
 

Komentari (0)
Loading