Žene NAVALITE: Milioner preko MEDIJA traži partnerku, ako ste zainteresovane potrebno je samo da ispunite JEDAN uslov

Vesti 09.11.2022 19:01 1

Novopečeni milioner ima plan da pronađe partnerku, a zatim da zajedno otputuju u Afriku gde bi pomagali siromašnoj deci

Žene NAVALITE: Milioner preko MEDIJA traži partnerku, ako ste zainteresovane potrebno je samo da ispunite JEDAN uslov

Printscreen/Facebook

Kursat Jildrim iz Dortmunda,  obogatio se preko noći, tako što je osvojio 10 miliona evra na lutriji 24. septembra.

Radio je u čeličani, ali je odmah dao otkaz i kupio sebi Ferari 448 Pista od 450.000 evra i Porše S kabriolet za 250.000 evra i skup sat. Rekao je da će nastaviti da igra loto, što je radio već 15 godina.


"Najbolje u svemu je to što mogu da obradujem toliko ljudi. Odmah sam prebacio novac roditeljima i bratu", odgovorio je on na pitanje o budućim planovima.

On takođe želi i da pronađe osobu sa kojom bi uživao u potpunosti i delio bogatstvo.

 

Traži ženu preko medija

"Molim vas da naglasite u svojoj priči da sam solo. Može biti plavuša ili brineta, nije me briga", rekao je on u intervjuu za nemački Bild. Rekao je i da želi da se zaljubi i nađe nekoga sa kim će putovati svetom.


"Potrebna mi je žena kojoj mogu da verujem šta god da se desi", dodao je on.

Bild je za njega pokrenuo imejl adresu na koju mogu da ga kontaktiraju potencijalne partnerke, a ponude stižu sa svih strana. Ali Kursat je oprezan kada su u pitanju žene i novac. "Mogu dobro da se brinem o sebi. Preduzeo sam sve potrebne mere. Novac je u sigurnim rukama", rekao je on i naglasio da je svestan da će se sada mnogi samo zarad novca pretvarati da su mu prijatelji.


"Odjednom su vam svi prijatelji. Ljudi sa kojima se godinama nisam čuo odjednom su počeli da me zovu i traže novac iz vedra neba", rekao je on. Milioner dodaje i da mu nije žao što je svoje dobitke objavio na društvenim mrežama: „Svi moraju da znaju. 90 odsto njih je ljubomorno i misli da to ne zaslužujem. Ali nije me briga. Nikada neću zaboraviti gde sam. Ja sam iz radničke klase. Nikada neću postati arogantna osoba", rekao je on.
Ipak, kada su ga pitali zašto je kupio skup automobil, odgovorio je da je to uradio samo zbog hejtera.

 

Dok ne pronađe ženu svojih snova, Kursat planira put u Afriku gde mu je cilj da daje poklone siromašnoj deci. Rekao je da se molio Bogu da mu da šansu da učini nešto dobro i da će upravo to sada učiniti.
 

Komentari (1)
Loading
Vladimir Rolović
18.11.2022 18:08

Kupio skup auto samo zbog hejtera? Meni to lici da su hejteri pobedili, izbili mu novac iz dzepa koji ne bi tako potrosio da nije hejtera. Ili nije tako...? Moj savet zenama je nemojte se udati za njega. Statistika kaze da je 100% dobitnika lutrije potrosilo sve pare i vratili se....u stvari nisu nigde ni otisli da bi se vratili, samo su privremeno mislili da su negde.