Žena me je napala ispred prodavnice: Mislila je da sam ostavila DETE zaključano u automobilu

Vesti 30.12.2022 13:36 0

Iskreno, prvo nisam ni shvatila da mi se obraća, ali je bila jako glasna, pa sam se okrenula da pogledam i videla je kako maše rukama i panično trči ka meni..., napisala je.

Žena me je napala ispred prodavnice: Mislila je da sam ostavila DETE zaključano u automobilu

Shutterstock

Bilo je leto, subota ujutru, kada sam odlučila da sa detetom idem u kupovinu, i kada sam sve kupila i donela do kola, namirnice sam kao i uvek stavila u kola; krupne stvari u gepeku, lomljive na prednjem sedištu... Kada je sve bilo unutra i kolica sklopljena, stavio sam dete u sedište. Inače, nikada ne palim auto pre nego što ubacim bebu unutra jer se uvek plašim da ne upali..., napisala je anonimna majka trogodišnje devojčice u objavi na portalu Kidspot.


Žena je, nastavlja, u tom trenutku parkirala pored nje, dok je iz prodavnice uzimala prazna kolica sa namerom da ih vrati na vrata supermarketa. „Sasvim nonšalantno sam se udaljavala od auta i išla ka svom cilju, koji je bio udaljen oko 100 metara, kada sam čuo ženu koja je parkirala pored mene kako viče da se vratim. Ona, naravno, nije znala da smo upravo završila kupovinu i da ću samo da vratim kolica, a ne u kupovinu. Upravo je videla bebu u autu i ​​mamu kako se odvezla...”, objasnila je ona. Tada je žena, kaže, počela da viče za njom: „Stani! Zaboravili ste bebu u kolima!" „Iskreno, u početku nisam ni shvatio da mi priča, ali je bila jako glasna, pa sam se okrenuo da pogledam i video je kako maše rukama i panično trči prema meni.

Odmah sam se zgrozila činjenicom. da je pomislila da mogu da zaboravim na svoje dete. Lice mi je odmah pocrvenelo. Bilo mi je jako neprijatno jer je vikala "beba ti je u autu" dok su ljudi prolazili i gledali u nas dvoje..." Međutim. , dodaje majka u svom postu, ton žene nije bio osuđujući i nije "upirala prstom" u nju; i iako je njen pristup bio pomalo dramatičan i preuveličan, bila je dobronamerna i samo je htela da spreči da se još jedno dete povredi jer ga je roditelj ostavio u zatvorenom autu... Zato se, kaže, nije uvredila već polako joj sve objašnjavao.

Rekla je: „O, hvala Bogu! Stalno slušam ove priče i zaista nisam želela da budem svedok nijednoj." "Izvinila se što me je osramotila, ali ja stvarno mogu da je razumem", kaže mama i savetuje: "Čak i kada preteraju, budi zahvalan strancima koji samo pokušavaju da pomognu. Nasmeši se i klimni glavom, a ako se ne slažeš u potpunosti jer biste verovatno voleli da nam svima treba malo više razumevanja i ljubaznosti“.

Komentari (0)
Loading