Sakrio je preko 200.000 dinara u kaminu, a supruzi nije rekao: "Ovo ćemo pamtiti kao najgori Božić"

Vesti 10.01.2023 23:00 0

Muškarac kaže da nije očekivao da će kamin biti upaotrebljivan još nekoliko dana, s obzirom na to da temperature u Rimu do tada nisu zahtevale dodatno grejanje, ali je njegova supruga odlučila da napravi prazničnu atmosferu u domu i aktivirala je kamin.

Božić

Shutterstock

Božićni praznici su se tako za neimenovani par iz Italije pretvorili u noćnu moru nakon bizarnog incidenta koji ih je koštao 20.000 evra. Naime, jedan Rimljanin je za italijanski Il Messengero ispričao kako je u kaminu sakrio ušteđevinu u vidu obveznica, bez znanja svoje supruge.

Muškarac je naveo da misli da je to bezbedno mesto u kući koje lopovi sigurno neće pretraživati, ali nije računao na to da će njegova supruga odlučiti da zapali kamin nešto ranije nego inače. „Moja žena nije znala da sam tamo sakrio veze. Svake godine pre paljenja vatre pomeram novac. Kada sam video plamen, umalo sam se onesvestio“, rekao je on. Muškarac kaže da nije očekivao da će ognjište biti upaljeno još nekoliko dana, s obzirom na to da temperature u Rimu do tada nisu zahtevale dodatno grejanje, ali je njegova supruga odlučila da napravi prazničnu atmosferu u domu i zapalila je kamin.

Kada joj je suprug rekao šta je u kaminu, obveznice više nisu mogle da se sačuvaju, a bračni par će verovatno zauvek pamtiti ovaj Božić kao jedan od najgorih, piše italijanski list.

 
Komentari (0)
Loading