Majka joj je umirala, a otac je varao sa njenom prijateljicom: "Nikada mu neću oprostiti ono što je uradio posle sahrane"

Vesti 06.02.2023 09:58 0

Svaka osoba se na sebi sopstven način nosi sa bolom, ali jedan čovek je odlučio da prevari svoju ženu na samrti i napusti porodicu u najgorem mogućem trenutku

bolest

Shutterstock

Devojka od 27 godina prolazila je kroz teške situacije sa porodicom, majka joj je umirala od raka, a otac nije bio sa njima, nije mogla da ga se dočepa ni kada joj je majka umrla. Na kraju, zbog strašnog saznanja, odlučila je da se konsultuje sa psihijatrom.

Prevario je ženu sa njenom najboljom prijateljicom

"Dok je moja mama umirala od raka u bolnici, tata je neposredno pre Božića imao aferu sa jednim od njenih prijateljica. Ljuta sam na njega i to me sprečava da tugujem za mamom", rekla je jedna devojka i dodala: „Imam 27 godina, a tata 52. Majka mi je preminula u 53. godini posle duge borbe sa rakom dojke. Tata nikada nije znao kako da se nosi sa bolešću, nije znao šta da kaže ili šta da radi."

Devojka misli da je njegova afera počela godinu dana pre smrti njene majke, kada joj se vratio rak. „Uvek je odlazio sa posla po nerednim satima ili je gasio laptop ako bih ušla u sobu. Kada sam posumnjala, uzela sam njegov mobilni telefon i pronašla poruke između njega i jedne od najboljih prijateljica moje mame. Neke od njih su bile seksualne, a druge su obhvatale dogovore kada će se videti. Nisam mu se suprotstavila, niti sam mami nešto rekla jer sam znala da će joj to slomiti srce.Nadala sam se da će tata shvatiti šta radi, ali on  je odlučio da nastavi da spava sa tom ženom do kraja.


Nije bio sa njom ni na samrti

„Jedne noći, moja majka je odvedena u bolnicu, a ja satima nisam mogla da stupim u kontakt sa ocem. Dve nedelje nakon njene sahrane, rekao mi je da ide kod stare prijateljice na piće. Pitala ga je za njeno ime, bila je to žena sa kojom ima aferu. Tvrdio je da mu pomaže da prebrodi naš gubitak. Želim da kažem svom tati kakva je užasna osoba. Ponekad čak želim da ga udarim. Nedostaje mi mama toliko i moram da tugujem za njom, ali kako da to uradim kad on ne poštuje njeno sećanje“, nastavila je svoju tešku priču devojka i potražila savet.

Kolin ju je posavetovala: „Tvoja ljutnja na tatu je prirodna. Nije bio tu za tvoju mamu kako je trebalo da bude poslednjih dana, a sada nije tu ni za tebe. Nažalost, nisu svi jaki. dovoljno da se nosi sa bolešću i smrću. Naravno, to nije izgovor, ali ponašanje tvog oca je razumljivo.Tražio je utehu u drugoj ženi jer nije mogao da se nosi sa gubitkom svoje. Možda je tvoja mama i znala za njegovu aferu. Razgovaraj o tome s njim. Razgovor kojim o svojim osećanjima, uključujući i aferu tvog oca, može da bude od pomoći“, piše The Sun.
 

Komentari (0)
Loading