"Žene su uvek ŽRTVE muškaraca": Ovako je jedan Srbin romantično veče sa suprugom pokvario sa PIHTIJAMA

Vesti 06.02.2023 17:30 1

Jedna Olja se požalila na Tviteru kako joj je muž pokvario jednu romantičnu zimsku idilu

"Žene su uvek ŽRTVE muškaraca": Ovako je jedan Srbin romantično veče sa suprugom pokvario sa PIHTIJAMA

Shutterstock

Svaki par ima svoje preferencije, morate uzeti u obzir da su muškarci sami po sebi nisu posebno romantični za razliku od žena. Nije im to u prirodi. Romantično veće ne mora uvek biti strogo dogovoreno, a često nije ni teško ispuniti očekivanja svog partnera. Najvažnija je volja i dogovor.

Korisnica Tvitera koja je imenovana kao Olja, svojim utiskom "romantične večeri" sa mužem je nasmejala korisnike ove društvene mreže.

 

 

- Žene su uvek žrtve muškaraca! Evo npr. svekrvin sin i ja došli u selo, pada sneg, vatrica pucketa, nestalo struje, popalili sveće, potpuna zimska idila i čovek mrtav 'ladan kaže "Aj da kuvamo pihtije!"

Oslovila je svog supruga kao "svekrvin sin", svakako podrugljivo i šaljivo, ali je tvit započela sa tvrdnjom da su žene uvek žrtve muškaraca. Naravno, u svemo smo prepznali šaljiv ton.

Komentari su bili različiti, ali su se uglavnom nadovezivale žene. 

- Za romantiku 0 bodova, za ekonomičnost 100 bodova. Vatra već gori, ne treba struja za dugo kuvanje a napolju sneg, ne treba frižider da se stegnu. A ti kao svaka mudra žena odmah u šoping kad se vratite iz sela, jer sad imate višak para zbog uštede - ovo je bio jedan ženski dobronameran savet.

U životu je važno da se napravi balans. Ako su već odlučili da svoje romatično i idilično veče pretvore u pravljenje pihtija, onda je sasvim legitimno da žena počasti sebe šopingom, ako joj je to značajno. Pa u tom slučaju gospođa Olja ne bi ostajala sa utiskom da su žene "žrtve" muškaraca, nego da je sve fer i ravnopravno.

printscreen/Tviter

 

- Kuvali smo pihtije. Tj. on je kuvao, ja prala masne sudove. Je*em ti život i zimsku idilu.

Napisala je Olja i završila sa polemikom. Ipak, žena je ovaj put žrtva muškarca i njegovih pihtija.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Zvezdana
07.02.2023 10:16

Nikada ne bih bila sa muskarcem koji jede pihtije. To mi se gadi stravicno i da vidim, smrad je neopisiv. Nema sanse da bih ja kuvala svinjske iznutrice i davila se u tom smradu. Moj dragi ih ne voli ni na slici a ja volim njega. Soping nije potreban, samo on i ja i topla soba....