Devojka otišla na BRAZILSKO podizanje zadnjice pa doživela UŽAS: "Sve se zagnojilo, skoro sam UMRLA"

Vesti 24.02.2023 22:00 0

Intervencija koja vrlo lako može da se završi sa smrtnim ishodom

Devojka otišla na BRAZILSKO podizanje zadnjice pa doživela UŽAS: "Sve se zagnojilo, skoro sam UMRLA"

Printscreen/TikTok

Brazilsko podizanje zadnjice je hirurški zahvat koji je dana itekako popularan. Upravo za ovom procedurom, potražnja se u poslednjih pet godina udvostručila, međutim, istraživanje je pokazalo da ona nosi i najviši rizik za ozbiljne komplikacije,  koje zbog nedovoljnog stepena znanja osobe koja je izvodi, mogu da završe fatalno.

Ipak, ni to ne zaustavlja žene da svoju zadnjicu dovedu do savršenstva. 

Jednu je upravo takvu, rezičnu, priču podelila je i Aleks koja je umalo umrla nakon takvog zahvata.

 

 


Činilo se kako je operacija uspela. Ne, šest meseci nakon toga, jedna joj je strana zadnjice počela oticati. Ljudi oko nje su to primetili i upozorili je.

 

 

Ono što joj se dogodilo je nekroza, odnosno propadanje i smrt tkiva, koja može biti uzrokovana infekcijom, smanjenom prokrvljenošću tkiva, delovanjem virusa ili nekim drugim traumatskim stanjima.

- Dakle, prvi doktor me je naterao na ultrazvuk.Ultrazvuk je pokazao da imam neku masu i tečnost u zadnjici, koje se moraju ukloniti -  rekla je ona u objavi na TikToku.

 

 


Kako je rekla, to u zadnjici joj je bilo "toliko gusto" da je jedva uspela da nađe plastičnog hirurga koji bi to znao i želeo da popravi.

- Bilo je hitno u tom trenutku. Toliko se zagnojilo da sam bila hitan slučaj. Dakle, morali su mi razrezati zadnjicu, kako bi uklonili svu tekućinu i čvrstu masnu nekrozu. Još uvek imam ožiljak, to je užasno. A da nikad nisam našla svog doktora, to bi bila velika infekcija ili bi me ubilo - priznala je Aleks.

Zbog svog je ružnog iskustva Aleks imala potrebu da upozori sve ljude da se ne podvrgavaju ovakvom zahvatu, jer je ona skoro umrla.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading