Izolovana od SVETA i bez SIGNALA: Svaki njen odlazak u PRODAVNICU nije ispod 1.000 dolara, a do prvog marketa ima VIŠE od 500 kilometara!

Vesti 17.11.2021 08:44 0

Budite zahvalni što imate sve nadohvat ruke i što vam je hrana dostupna i brzo i lako možete kupiti namernice i skuvati ručak, ali to nije slučaj ove mlade devojke koja putuje dva dana kako bi sebi nabavila hranu koja joj je neophodna

Izolovana od SVETA i bez SIGNALA: Svaki njen odlazak u PRODAVNICU nije ispod 1.000 dolara, a do prvog marketa ima VIŠE od 500 kilometara!

Printscreen/TikTok

Šinejd Mider koja živi u Kanadi, svoje impresije deli na TikToku. Priroda oko nje je nestvarna, prelepi predeli, a prodavnica prva joj je najbliža samo na 544 kilometara (odmah iza ćoška).

Šinejd odlazi u šoping svakih šest do osam nedelja, a temperatura u njenom gradiću je obično oko -21C.

Šinejd Mider (@sineadmeader) prelazi po 544 kilometara kako bi nabavila hranu.

 

 

Jukon je teritorija u severozapadnoj Kanadi sa pogledom koji oduzima dah i ima jako malo stanovnika.

Šinejd kaže da do prodavnice vozi oko pet sati u jednom pravcu i da tada nema ni telefonski signal. Takođe, ona kaže da sve to može biti zamorno, ali bar ima prelep pogled usput.

Vreme u tom delu Kanade nije baš najbolje, često pada gomila snega, kiše i leda, a temperature se spuštaju i na minus 20 stepni.

- Čak i kad ništa ne pada, magla je pa se teško vidi tokom vožnje. Često životinje istrče na put, nema signala. Ne jedan odlazak u prodavnicu potrošim više od 1.000 dolara - priča Šinejd.

U blizini kuće ona doduše ima jednu malu prodavnicu, ali u njoj ima samo osnovnih stvari i mnogo je skuplja nego marketi u većim sredinama.

Komentari (0)
Loading