"Verio me je ružnim i jeftinim prstenom": Kada je devojci otkrio svoj pakleni plan, njihova veza je pala u zaborav

Vesti 06.07.2023 14:36 1

Dečko je priznao devojci da ju je verio ružnim prstenom u nadi da će ga ona odbiti i ispasti sponzoruša

"Verio me je ružnim i jeftinim prstenom": Kada je devojci otkrio svoj pakleni plan, njihova veza je pala u zaborav

Shutterstock

 

Na jednom sajtu za objavljivanje ispovijesti, devojka je podelila svoje ržno iskustvo s bivšim zaručnikom, koje je uključivalo ružan i jeftin prsten te plan koji je on krišom smislio. Nakon tri godine veze, veza je propala.

- Pre par nedelja, momak sa kojim izlazim 3 godine me je zaprosio. Iskreno prsten je izgledao jako jeftino, ali sam pomislila da možda samo nije po mom ukusu. Pravila sam se da mi se baš sviđa, da mu ne povredim osećanja, a i radovala sam se, jer sam želela da se udam za njega. Međutim, svako je čudno reagovao kada sam im pokazala prsten, menjali bi temu i samo bi rekli kratko super je i bilo im je neprijatno. Po tome sam zaključila da je prsten zaista ružan. Onda sam pronašla račun i videla sam da prsten košta 20 evra. Ok. Prećutim i to, iako moj dečko ima mnogo novca i nosi sat od 900 evra i ima mnogo skupih stvari. Danas mi je dečko priznao da se nadao da ću raskinuti sa njim kada sam videla prsten, jer me vara i želi da bude sa njom. Njegova porodica me mnogo voli i hteo je da ja ispadnem zlikovac, tako što će reći ljudima da mi se nije svideo prsten, jer sam sponzoruša - napisala je ova devojka, a onda dobila i nekoliko komentara:

- Bože, šta ću sve čuti.

- Očigledno je da si prelazila preko svega, jer si ga volela. Baš me zanima šta bi ta sa kojom te varao, rekla da je veri sa prstenom od 20 evra. Sigurno bi ga šutnula. Nadam se da je sponza i da će mu uzeti sve pare!

- Spasila si se, samo to možda još ne shvataš.

Šta vi mislite o potezu ovog momka?

 

Komentari (1)
Loading
Mare
06.03.2023 18:15

Jos jedna nije se desilo vest.