Lekari ostali ŠOKIRANI: Evo šta je dečak (15) gurnuo sebi u uretru, odmah je završio na operacionom stolu

Vesti 14.03.2023 13:23 0

U Urgentni centar dovezen je 15-godišnji dečak sa hematurijom (krv u mokraći)

Lekari ostali ŠOKIRANI: Evo šta je dečak (15) gurnuo sebi u uretru, odmah je završio na operacionom stolu

Shutterstock

Lekari su, nakon pregleda tinejdžera, sa užasom otkrili da je dečak ubacio USB kabl u uretru. Trebala mu je hitna pomoć specijalista, jer nije mogao sam da ga izvuče. Kabl je bio previše zamršen, a svaki naredni pokušaj završavao se nepodnošljivim bolom i naknadnim povredama.

Šokantan događaj dogodio se u novembru 2021. godine u Velikoj Britaniji, ali su informacije o slučaju tek sada puštene u medije, zahvaljujući izveštajima lekara objavljenim na platformi ScienceDirect. Zbog opisa osetljivih zdravstvenih podataka, identitet 15-godišnjaka i bolnica u kojoj je dečak primljen u Urgentni centar nisu poznati.

15-godišnji dečak je zabio USB kabl u penis i nije mogao da ga izvadi

Tinejdžera je u bolnicu dovela njegova majka. Tek kada je žena izašla iz ordinacije, dečak je priznao da je koristio USB kabl umesto lenjira da bi izmerio dužinu svog penisa.

„Pacijent star 15 godina prebačen je na naše odeljenje iz svoje lokalne bolnice nakon što je sam umetnuo USB kabl u uretru u kontekstu seksualnog eksperimentisanja“, naveli su lekari u opisu izveštaja.

U izveštaju je naglašeno da je u vreme kada je 15-godišnjak hospitalizovan, osim "povrede", bio zdrav. Lekari su tokom pregleda ustanovili da „dva krajnja priključka USB kabla vire iz spoljašnjeg uretralnog otvora, dok je srednji deo umršenog kabla ostao u uretri”. Na sreću, dečak je brzo otišao kod lekara. Kabl je već izazvao upalu, ali da je duže ostavljen unutra, mogao je da izazove još ozbiljniju štetu.

Tinejdžerov problem je rešen hirurškim putem. Lekari u izveštaju priznaju da ova vrsta događaja može ukazivati na nedovoljno seksualno obrazovanje mladih.

"Ovo je bio još jedan slučaj radoznalosti koji je rezultirao teškim i hitnim urološkim stanjem", saopštili su specijalisti.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading