Htela je da izgleda kao lik iz CRTAĆA: Unakazila se, pretrpela oštećenje mozga, a danas ovako izgleda

Vesti 11.04.2023 20:30 0

Šveđanka (32) je operisala grudi, uklonila rebara i rekonstruisala lice, a onda se njen život zauvek promenio kada su operacije počele da utiču na njeno zdravlje

Htela je da izgleda kao lik iz CRTAĆA: Unakazila se, pretrpela oštećenje mozga, a danas ovako izgleda

Profimedia

Piksi Foks je platila oko 80.000 evra za svoju dramatičnu plastičnu transformaciju, koja ju je pretvorila u 'crtanog lika'. Ali sada izgleda mnogo drugačije.

Između ostalog, Foks je uklonila šest rebara kako bi izgledala kao Džesika Rebit i Uspavana lepotica, od kojih je crpila inspiraciju.

Ova 32-godišnjakinja iz Švedske podvrgnuta je operaciji grudi, uklanjanju rebara i rekonstrukciji lica. Zbog ekstremnih promena izgledala je kao 'živi crtani film'.

Ali njen život se zauvek promenio kada su operacije počele da utiču na njeno zdravlje. Odlučila je da prestane da ide pod nož i umesto toga se fokusirala na svoj oporavak.

Nakon što je nekoliko meseci nestala sa društvenih medija, Piksi se vratila i saopštila svojim pratiocima neke uznemirujuće vesti.

Ona otkriva da ju je njena opsesija plastičnom hirurgijom umalo ubila.

- Hvala vam na strpljenju. Oporavljam se od komplikacija tokom operacije. Provela sam vreme sa svojom porodicom i nekoliko prijatelja koji su bili od velike pomoći tokom ovog procesa. Bila sam poznata po plastičnim operacijama, reklamirala sam lekare i zahvate koje su mi radili - kaže ova žena.


Sada, kaže, piše ovu objavu jer vidi druge devojke kako reklamiraju doktora koji joj je umalo okončao život.

- Živim kod kuće sa porodicom u Švedskoj, oporavljam se od oštećenja mozga koje sam dobila posle operacije kod ovog lekara. Uništio je živote tolikog broja ljudi. Čak i okončao ljudski život. On ne preuzima odgovornost za to. Čak me je i blokirao na društvenim mrežama. Naravno, to radi kada stvari krenu naopako. Nisam prva. Pišem ovaj post samo kao upozorenje drugima. Ne verujte ovom lekaru – dodaje Foks. Ona je srećna što je još uvek živa, nakon što je bila u komi više od nedelju dana.


- Veoma sam srećna što su mi prijatelji i porodica pritekli u pomoć i vratili me kući u Švedsku - priznaje žena čiji život sada, dve godine nakon velikog zdravstvenog straha, izgleda mnogo drugačije.



Ona je poslednjih nedelja objavila nekoliko selfija, a fanovi ne mogu da veruju koliko drugačije izgleda. Umesto da objavljuje o plastičnoj hirurgiji, ona sada provodi vreme sa svojim ljubimcima, okružena prirodom. Ona na društvenim mrežama otkriva da se oporavlja i da sanja da u budućnosti bude glumica.



Njenim obožavaocima je drago što danas izgleda mnogo srećnije. - Izgledaš zapanjujuće - pohvalili su Foks. - Drago mi je da te vidim nazad. Šaljem vam puno ljubavi i pozitivnih vibracija - napisali su joj - Dobro došla nazad, lepotice - rekli su joj.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading