"DRUGARICE PROKLETNICE": Emili Ratajkovski UKRALA dečka od slavne GLUMICE, bile su prijateljice, a sada je moli za OPROŠTAJ!

Vesti 11.04.2023 18:00 0

Niko nije očekivao ovo od slavne manekenke

"DRUGARICE PROKLETNICE": Emili Ratajkovski UKRALA dečka od slavne GLUMICE, bile su prijateljice, a sada je moli za OPROŠTAJ!

Profimedia/printscreen/canva

Emili Ratajkovski je čini nam se posle razvoda skroz izgubila kompas kada su ljubavne veze u pitanju jer je samo par nedelja viđena sa bivšim dečkom njene jako dobre drugarice. 

Naime ona je sad u vezi sa bivšim dečkom Olivije Vajld, poznatim i jednim od najpopularnijim pevačem na svetu, Harijem Stajlsem. 

 

Manekenka mu se pridružila mu se na turneji u Tokiju gde su i uhvaćeni tokom strastvenog poljupca, kao da su sami na svetu, a fotografije su preplavile mreže. 

 

 

Kako prenosi "The Sun“, glumicu je ovo veoma povredilo.

- Olivija celu ovu situaciju vidi kao izdaju od Emili i Harija. Nadala se da će moći da se iskupi Hariju u jednom trenutku, ali to ju je stvarno povredilo. Činjenica da je nastavio s Emili, s nekim koga Olivija smatra prijateljicom, dođe joj kao stavljanje soli na ranu. Emili ju je molila za oproštaj, ali to što je s Olivijinim bivšim dečkom je brutalno - ispričao je izvor pomenutog medija.

Podsećamo, Hari i Olivija raskinuli su u novembru prošle godine nakon skoro dve godine veze, a kao glavni razlog naveli su "različite prioritete“

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading