Hana je ispričala kako je ojačala vezu sa dečkom: "Idemo na ZABAVE i spavam sa drugim muškarcima, ali to nije sve"

Vesti 11.04.2023 22:30 0

Priznala je da vikendom praktikuju se*si zabave

Hana je ispričala kako je ojačala vezu sa dečkom: "Idemo na ZABAVE i spavam sa drugim muškarcima, ali to nije sve"

Printscreen/Instagram

Zvezde društvenih mreža Hana i Džejms Smit kažu da imaju "nemonogamnu" vezu i objašnjavaju zašto im to pomaže da budu jači par.

Britanski par otkriva da su veoma avanturistički nastrojeni.


- Dovodimo druge u spavaću sobu i često to radimo pred kamerama. Idemo na zabave vikendom. Ne idemo na sastanke ili nešto slično, niti radimo bilo šta romantično sa bilo kim drugim, nema nikakvih osećanja. Samo je više fizička zabava - objašnjavaju.



Tvrde da među njima postoji veliko poverenje. - Činjenica da možete spavati sa drugom osobom sa partnerom u sobi pokazuje određeni nivo poverenja. Uvek smo bili jaki i nikada nismo imali problema, iako ne kažemo da se ne dešavaju - dodali su.

Za sebe kažu da nisu posebno ljubomorni i da oduvek vole seks u troje i slične stvari, a sada to mogu da iskuse zajedno.


- Ali prava zabava je kada dođete kući i sami ste, još uvek ste 'zagrejani' i imate još jedan ceo trenutak samo za vas dvoje. To unosi toliko uzbuđenja u vezu, da mislim da je to odlično - dodaje Hana. Par se inače upoznao na poslu dok su bili lični treneri, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO

https://youtu.be/ZNBP9zYvxB8


 
Komentari (0)
Loading