Greškom je poslala poruku koja joj je PROMENILA ŽIVOT: Dobila je ŠESTORO dece sa "pogrešnim" čovekom

Vesti 26.04.2023 14:30 0

Brenda nikada nije očekivala da će joj mala greška promeniti život

Greškom je poslala poruku koja joj je PROMENILA ŽIVOT: Dobila je ŠESTORO dece sa "pogrešnim" čovekom

Printscreen/Instagram

 

Kada je Brenda Rivera poslala tekst sa ohrabrujućim biblijskim stihom na pogrešan broj, nije imala pojma do čega će ova mala greška dovesti.


Dogodilo se to 2009. i Brenda se samo nadala da će razveseliti svoju prijateljicu Božjim savetom da „ne radi ništa iz sebične ambicije ili sujetne uobraženosti“, ali je umesto toga razveselila potpunog stranca po imenu Isaja Sterns.

Isija odgovori: „Amin za to, ko je ovo?“ i Brenda je brzo shvatila da je pogrešila broj, pa se izvinila. Ali Isija je to video drugačije.


Nazvao ju je sledećeg dana, što je Brendu ostavilo „malo izbezumljeno“, ali se ona i dalje nadala da će ostaviti govornu poštu – što je i učinio – rekavši da mu je biblijski stih zaista ulepšao dan.


Kasnije ga je pozvala i saznala da živi samo 50 minuta od njenih roditelja i sestre u Ohaju. „Rekao sam mu da možemo da se nađemo kada posetim porodicu. Odmah smo se povezali." To je škljocnulo između njih i ona ga je upoznala sa svojom majkom. Njena majka je bila oduševljena Isijom i ocenila ga sa 11/10. Isiah i Brenda su u braku 13 godina i imaju šestoro dece: Viktoriju, Veroniku, Semjuela, Vanesu, Bendžamina i Ezru.
 

Komentari (0)
Loading