Imala je AFERU sa svojim polubratom: Sada se plaši da njen suprug ne sazna sve

Vesti 06.05.2023 08:45 0

Žena je za The Sun priznala da je zabrljala i da je imala vezu za jednu noć sa svojim polubratom.

seks

Shutterstock

"Dok ja žalim zbog toga i želim da vratim svoj brak na pravi put, on misli da imamo nešto posebno", dodaje ona. Njen polubrat je ohrabruje da napusti muža i započne vezu sa njim. „Osećam se tako zarobljeno jer ako mu kažem da se vraćam svom mužu, brinem se da bi on mogao reći našim roditeljima, pa čak i mom mužu da smo imali odnose“, priznaje ona.

Kaže da ne zna šta joj se dogodilo te kobne noći. Njena mama i tata otišli ​​su za vikend, a njen 31-godišnji polubrat i ona su odlučili da odu u pab na večeru, a zatim da odu kući da gledaju film. Upoznali su se pre devet godina, ubrzo nakon što su se roditelji upoznali, i uvek su se slagali. Ali ta noć je više ličila na sastanak - nastavili su da flertuju jedno sa drugim. Film koji su gledali imao je neke zaista vruće scene i pre nego što je odjava završena, ljubili su se i skidali jedno drugo na sofi. „Imali smo jako intenzivan odnos, ali čim smo završili, osetila sam se tako postidela“, dodaje ona.


Kada su ona i njen muž počeli neprestano da se svađaju kada treba da osnuju porodicu, majka ju je vratila u svoj dom. Ona ima 27 godina, a njen muž 29, a venčali su se pre godinu dana. On je želeo da ima decu odmah, dok je ona želela da duže uživa u bračnom životu i nije se osećala spremnom da postane majka. „Nijedno od nas nije želelo da odustane, pa je to počelo da utiče na svaki deo naše veze. Na kraju mi je rekao da ako u roku od tri meseca ne počnemo da pokušavamo da zatrudnimo, naš brak je gotov“, objašnjava ona.

Žena je bila toliko besna zbog ove situacije da se vratila da živi sa majkom i očuhom, gde je nakon raskida sa devojkom živeo i njen polubrat. Sada ne može da prestane da razmišlja o tome koliko je pogrešila kada je odbila brak sa suprugom. „Čak mislim da je ipak vreme da počnemo da se trudimo za bebu. Ali da kažem mužu da sam zabrljala ili rizikujem da se izvučem?“, pita se neverna supruga.



Stručnjak za veze joj je savetovao da, ako postoji ikakva šansa da spase svoj brak, mora da bude iskrena prema svom mužu. Njen polubrat ionako preti da će mu sve ispričati, pa je bolje da ona sama objasni mužu da se duboko kaje zbog incidenta i da želi da se vrati na pravi put sa njim. Ali dodaje da ne treba žuriti da imaju dete samo zato što se ona oseća loše zbog prevare. „Preporučila bih da oboje posetite savetnika za odnose kako biste bili sigurni da ste spremni da svojoj deci obezbedite stabilno okruženje pune ljubavi“.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading