Afera koja je uništila dugogodišnje PRIJATELJSTVO: Marija iz Novog Sada nam je otkrila kako joj je Ana otela muža

Vesti 13.04.2023 14:40 0

Prevarena žena je sa nama podelila svoje iskustvo. Kaže da je u celoj priči najviše zabolelo što je izdala prijateljica. Njenu ispovest prenosimo u celosti

suza

Shutterstock

Moja drugarica Ana i ja smo se poznavale godinama i bile smo nerazdvojne. Delile smo sve, još od školskih knjiga do ljubavnih problema. Trebalo je da mi bude kuma, ali na kraju smo se odlučili za staro kumstvo. 

Svakako, bila mi je kuma u srcu.

Međutim, sve se promenilo kad je Ana počela da se zabavlja sa mužem mojim mužem. Ja sam bila u drugom mesecu trudnoće kada je sve počelo. Išla bih ranije na spavanje, a njih dvoje su ostajali do kasno uveče i pili su alkohol. 

Na početku je to bilo samo nešto što su ponekad radili kad bi popili previše, ali ubrzo se pretvorilo u pravu aferu i postalo je intenzivnije nakon mog porođaja.

Kad sam konačno saznala istinu, bila sam slomljena. Jednostavno sam ih uhvatila na delu u našoj kuhinji. Nisu mogli da se obuzdaju,a ja nisam mogla da izgovorim reč i osećala sam se kao da gubim tlo pod nogama. Osećala sam se iznevereno i prevareno od obe osobe koje sam najviše volela na svetu. Pitala sam se kako su mogle da mi urade tako nešto.

Ana je bila iskrena i rekla mi je da je zaljubljena u mog muža i da želi da bude s njim. Nisam mogla da verujem da se to dešava meni, da mi se dešava tako nešto strašno. Ana je bila u stanju da prekine naše prijateljstvo zbog svog novog odnosa. Miloš je uradio isto, ali joj je ubrzo okrenuo leđa.

Sada smo Ana i ja potpuno udaljene jedna od druge. Prešla sam preko prekida braka, ali nikada nisam uspela da pređem preko izdaje svoje najbolje drugarice. Iako je prošlo nekoliko godina, još uvek osećam bol i bes zbog onoga što mi se dogodilo. Ana i moj bivši muž nisu više zajedno, njihova veza je potrajala svega par meseci. Miloš je nakon toga pokušao da mi se približi, ali ja to nikad ne bih prihvatila. Insistirao je na bliskosti i novoj šansi zbog deteta, ali nikada mu ne bih oprostila.

 Njihova afera je uništila ne samo brak, već i prijateljstvo. Sve ove godine razmišljam da li joj nedostajem ili joj je oduvek bilo svejedno. Da li se kaje zbog onoga što nam je uradila jer niko iz ove priče nije izašao kao pobednik.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading