Nije ni slutila šta je čeka: Samo par dana pred porođaj pala je u komu, a onda je usledio pakao

Vesti 12.07.2023 17:25 0

Samo nedelju dana pre termina, influenserka Džeki Miler Džejms doživela je težak moždani udar i pala u komu

Nije ni slutila šta je čeka: Samo par dana pred porođaj pala je u komu, a onda je usledio pakao

Shutterstock

Suprug ju je odmah prevezao u bolnicu, gde su lekari istovremeno uradili carski rez i operaciju mozga. Da li su i Džeki i njena ćerka spasene?

Džeki Miler Džejms (35) jedva je čekala da postane majka. Otkako je objavila srećnu vest fanovima početkom januara 2023. godine, većina njenih postova na Instagramu bila je posvećena majčinstvu i tome kako se priprema da svoju devojčicu dočeka na svet.

Ali Džeki nije imala pojma koliko je blizu da se nikada ne upoznaju.

Džeki Miler Džejms je doživela moždani udar dok je bila trudna i pala je u komu

Početkom juna 2023. Džeki je bila u devetom mesecu trudnoće. Pred njom nije bilo znakova komplikacija. A ipak ju je jednog dana njen muž Ostin pronašao onesvešćenu na podu njihove kuće u Kaliforniji.

Prestravljen, odmah ju je odvezao u bolnicu. Ubrzo se ispostavilo da Džeki ima aneurizmu mozga. Kada je pukla, došlo je do hemoragijskog moždanog udara.

Lekari su istovremeno uradili carski rez i operaciju mozga. Devojčica je rođena zdrava, ali njena majka je i dalje bila u komi.

Džekina ćerka je morala da provede 12 dana na neonatološkom odeljenju, ali je ubrzo otpuštena iz bolnice i vratila se kući sa svojim tatom. Nažalost, žena je ostala i dalje u bolnici. Žena je skoro mesec dana držana u medicinski indukovanoj komi i imala je pet operacija na mozgu.

Džekina porodica je 2. jula objavila da se žena probudila iz kome. 

Skoro mesec dana nakon porođaja, Džeki je konačno upoznala svoju ćerku. 

 

Komentari (0)
Loading