Postoje i ovakvi muškarci: Kuva, čisti, čuva decu i ženi priprema doručak, svaka bi poželela ovakvog muža

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 12:50 0

Otac koji ostaje kod kuće je dao uvid u jutarnju rutinu svoje porodice. Muškarac se brine o kući i deci dok njegova supruga radi smenu od 10 sati u bolnici.

Tata

Printscreen/TikTok

Otac koji ostaje kod kuće je dao uvid u jutarnju rutinu svoje porodice. Muškarac se brine o kući i deci dok njegova supruga radi smenu od deset sati u bolnici.

Muškarac čisti, kuva, pere

Džoi Fu je na svom TikTok profilu objavio video u kojem prikazuje svoju svakodnevnu rutinu. Očistio je kuću i pripremio doručak i grickalice svojoj ženi, a nahranio je i decu.

Probudio se u 6.22 i izvukao svoju dvogodišnjakinju iz kreveta kad se probudila. Nakon što je detetu podgrejao mleko, Džoi ju je vratio u krevet s majkom. Skuvao je kafu i popravio sijalicu u kuhinji. U 6.34 je došlo vreme da probudi svoju petogodišnjakinju. Džoi ju je odneo niz stepenice i potom ju je stavio na kauč da malo gleda televiziju. Pripremio joj je doručak tako što joj je sipao malo mleka, otvorio posudu s jogurtom i dao joj malo žitarica. U 6.41 je Džoi probudio svoju suprugu poljupcem za dobro jutro.

 

 

Sledeće na spisku bilo je napraviti ručak za petogodišnju ćerku. Džoi je kalupom za keks napravio sendvič u obliku zvezde. Kad je njegova supruga sišla, pitao ju je ima li posebnih zahteva, pa joj je spakovao mafin i napunio joj termos. Stavio je sve njene stvari na kuhinjski sto kako bi bile spremne za nju kad ode.

Sledeći snimak pokazuje kako Džoi kleči pored nogu svoje žene kako bi joj pomogao da obuje čarape. Zatim je došlo vreme da se probudi njegovo najmlađe dete, a Džoi i njegovo dvoje dece izašli su iz kuće u 7.22. "I tako se to radi", rekao je na kraju videa.

Svi podržavaju takve muškarce

Njegovi pratioci na TikToku imali su samo reči hvale za njega: "Još jedan savršen primer šta muškarac može kad želi", napisala je jedna žena. "Nikad ne vidim ništa o očevima koji ostaju kod kuće, ovo je super", rekla je druga.

U drugom videu Džoi je odlučio da počisti kuću dok su mu deca spavala, a supruga radila smenu od 10 sati. "Deca inače nikad ne dremaju tokom dana. Ovakvo čišćenje obično radim noću." Džoi je rekao da su se deca probudila kad je on počeo da briše prašinu: "Ali bilo je kul. Hteli su da pomognu jer me nikad nisu videli kako čistim noću. Svidelo im se", rekao je.

 

 

 

Džoi je takođe očistio kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu kako bi kuća bila uredna dok njegova žena ne dođe kući, piše The Sun.

 

Komentari (0)
Loading