"Ne pomažem ženi sa tim stvarima jer je to i moj posao'': Video jednog tate zapalio internet, komentari se samo nižu

Olja Jelić Vesti 17.10.2023 20:20 0

Video jednog muškarca o odgoju dece i obavljanju kućnih poslova, koji je objavio na TikTok profilu, u kratkom je vremenu postao viralni hit. I to s razlogom.

Tata

Printscreen/TikTok

Video jednog muškarca o odgoju dece i obavljanju kućnih poslova, koji je objavio na TikTok profilu, u kratkom je vremenu postao viralni hit. I to s razlogom.

Snimak koji je u samo nekoliko dana skupio preko 6.8 miliona pregleda prikazuje tatu koji tvrdi kako svojoj supruzi nikada ne pomaže oko dece i kućnih poslova. Iako na prvu njegova izjava možda zvuči loše, ubrzo objašnjava na što zapravo misli.

 

 

''Ja ne pomažem svojoj ženi u kuvanju. Ja joj ne pomažem da čisti, pere veš, brine o deci, ništa od toga. Razlog je to što radim ono što trebam da radim kao tata i suprug. Kuvam, čistim, perem rublje. Brinem se za decu. Ja ne mogu da pomažem ženi sa tim stvarima jer je to i moj posao'', objasnio je tata koji je izazvao mnogo pozitivnih komentara.

''Svaka ti čast, mislim da bi svaki otac i suprug trebao da pogleda ovaj video'', jedan je od mnogih komentara podrške.

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading