Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka

Slobodanka Ćorić Vesti 25.09.2023 13:20 0

Došla sam kući i saznala da mi je vratio venčanicu i zamenio je onom koju je njegova mama želela. Pozvala sam ga i on je direktno rekao to što je uradio i zašto je to učinio

Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka

Shutterstock

Neposredno pre nego što je muškarcu svojih snova rekla "da", iznervirana buduća mlada našla se u živoj noćnoj mori nakon što je njen verenik tajno zamenio njenu venčanicu za „jezivu“ haljinu koju je njegova majka želela da ona nosi na svoj veliki dan.

Ova 28-godišnja žena se požalila Redditovoj popularno platformi gde skrušeni ljudi traže utehu od virtuelnih stranaca.

"Njegova mama je nametljiv tip, ali je generalno fina i mi se… donekle slažemo“, dodala je buduća nevesta uoči venčanja u decembru 2022.

"Mrzim što moram da priznam da je planiranje venčanja bila apsolutna noćna mora. Njegova mama nije bila voljna da se složi oko većine stvari, a moj verenik je rekao da pošto je on njen jedini sin... Trebalo bi da poštujem i cenim ovu „viziju“ koju ima za venčanje i kako bi trebalo da bude. Ali kada je došlo vreme da kupe venčanicu nastao je haos

"Insistirala je da pođe i ona u kupovinu venčanice“, jadala se mlada. "Pozvala sam je da ide sa mojim mamom i prijateljima. Bila sam tako srećna što sam pronašla ono što sam tražila – ali ona je izabrala haljinu koja joj se toliko dopala i rekla: "Uvek je zamišljala nevestu svog sina u njoj". Iznenađena njenom nametljivošću, buduća snajka je ljubazmno odbila. 

Svekrva nije bila zadovoljna što je njen predlog bio odbijen i ceo dan je bila besna, kako dalje govori mlada. I to je prošlo, a kada je ispričala svom budućem mužu šta se izdešavalo i da je njegova majka ljuta zbog drugog odabira haljine, on joj je rekao kako je možda trebalo da razmisli o predlogu njegove majke. Šokirana, mlada je završila sa jednostavnim: "Ne dolazi u obzir. Svoju haljinu sam pronašla". 

Ipak, iznenađenje je usledilo dan kasnije, kada se vratila kući nakon silnih obaveza i priprema za veliki dan.

"Došla sam kući i saznala da mi je vratio venčanicu i zamenio je onom koju je njegova mama želela. Pozvala sam ga i on je direktno rekao to što je uradio i zašto je to učinio. Besna, počela sam da vrištim na njega. Zamolio me je da se smirim i zaista dam ovoj haljini "šansu". Pokupila sam stvari i sklonila se kod drugarice na neko vreme.

Nisam mu se javljala od tada, venčanje je otkazano, a njegovi pozivi i dalje pristižu. Da li sam dobro postupila ili sam ja "luda" u ovoj situaciji?- upitala je mlada internet, piše "NYPost.com".

Tagovi: #verenik
Komentari (0)
Loading