Najzgodnija baka podelila tajnu svog izgleda: Svakog dana uradi jednu stvar zbog koje izgleda bukvalno duplo mlađe!

Vesti 05.10.2023 19:35 0

Nekadašnji australijski model Đina Stjuart je poznata je kao najzgodnija baka na svetu. Izgleda veoma mladoliko i ne biste ni pomislili da ima 53 godine.

Đina Stjuart

Printscreen/Instagram

Najzgodnija baka na svetu upravo je proslavila 53. rođendan i odlučila da podeli tajnu svoje večne mladosti. Đina Stjuart je pozirala za „Plejboj“, ima mnogo fanova na društvenim mrežama, a sada je otkrila kako održava svoj besprekoran izgled.

 

 

Objasnila je da je najbolji način da koža ostane mlada u 50-im godinama da budete hidrirani, ali ona tvrdi da samo ispijanje čaše vode iz slavine nije dovoljno. „Isključivo pijem filtriranu vodu iz staklene flaše, povremeno uživam u kamilici ili zelenom čaju zbog antioksidanata“, otkrila je ona.

Ima još jedan trik – tuširanje završava hladnom vodom da zategne i osveži kožu. A nakon što izađe iz kade, namaže se organskim kokosovim uljem. Rekla je: „Od 19. godine održavam kožu dobro hidriranom kako bi izgledala mladalački.

 

 

Takođe je otkrila da masira vilicu da bi poboljšala cirkulaciju, koristi šminku sa zaštitnim faktorom kako bi se zaštitila od sunca i redovno ide u saunu da bi detoksikovala kožu. Podvrgava se terapiji svetlom tri puta nedeljno kako bi podstakla stvaranje kolagena i smanjila bore.

„Održavam zdravu telesnu težinu koja čuva strukturu lica i kolagen, izbegavajući ekstremni gubitak težine“, kaže Đina. Redovnom idem na analizu kose što pomaže da se identifikuju nedostaci hranljivih materija i da u skladu sa tim prilagodim dodatke ishrani.

Komentari (0)
Loading