Ona zna tajnu mladolikog izgleda: Žena pozira u donjem vešu sa 67 godina i zgodnija je od većine devojaka!

Vesti 01.11.2023 15:24 0

Kim Katral, koja je širom sveta poznata po ulozu Samante u seriji „Seks i grad“ u avgustu je napunila 67 godina i izgleda fantastično. To je nedavno pokazala pozirajući u donjem vešu.

kim katral

Shutterstock

Kim se slikala u bodiju boje peska koji je istakao njenu vitku liniju, čime je oduševila mnoge. Ispod fotografije koju je objavila na Instagramu nizali su se komplimenti, poput: "Ovo je savršeno" i "Samanta Džond još uvijek ima ono nešto".

S obzirom na to da je jednom prilikom priznala da ima veliki apetit i da voli da jede, kao i da njeno telo po prirodi nije sklono mršavosti, mnogi se pitaju koji je čarobni recept za njenu vitku liniju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

"Brinem o sebi, što uključuje zdravu ishranu, vežbanje i izbegavanje stresa. Volim da se našalim da sam na dijeti od 1974. godine, što je na neki način tačno. Nisam prirodno mršava, posebno u ovim godinama. Zato pazim što jedem i pijem, ali nisam time opsednuta", izjavila je Kim jednom prilikom.

Kada prekrši pravila, vodi se izrekom: „Sutra je novi dan".

"Uvek imam na umu da je skidanje kilograma u teretani naporno. Što sam starija, to više težim laganijim vežbama. Smatram da je duga šetnja jednako korisna kao i trčanje pet kilometara", zaključila je Kim.

Komentari (0)
Loading