Pronašao rešenje: Žena je izgubila pamćenje u saobraćajnoj nesreći, a ono što je njen muž uradio će vas rasplakati

Vesti 13.12.2023 13:24 0

Pošto zbog teške saobraćajne nesreće žena nije mogla da se seti najvažnijeg dana u svom životu – venčanja, to je slomilo srce njenom suprugu, ali on je pronašao rješenje.

bračni par

Printscreen/Facebook

Amerikanka Džastis Stamper svoje venčanje iz snova zamišljala je još od detinjstva. To je trebalo da bude intimna proslava ukrašena suncokretima i plavim i žutim detaljima.

Srećni mladoženja Džeremi je poznavao Džastis još iz osnovne škole. Džeremi priznaje da je u to vreme gajio duboko divljenje prema njoj, a njihova je romantična veza procvetala tokom srednjoškolskih godina. Ubrzo su razgovarali o braku, jer su osećali veliku povezanost.

- Jednostavno smo znali da nam je suđeno da budemo zajedno – rekla je Džastis.

 

 

Ali, tog 20. avgusta 2014. godine, samo nekoliko sedmica nakon idiličnog venčanja u Virdžiniji ona je doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila povrede opasne po život.

Džeremi se i dan-danas seća mučnog telefonskog poziva i njenog glasa ispunjenog suzama i bolom. Naime, Džastis je išla kod tetke i doživela sudar pri brzini od 80 km/h. Drugi automobil je silovito odbacio i nju i njen auto 15 metara od puta.

bračni par

Printscreen/Youtube

 

Nakon nesreće, Džastis je krenula na spor i naporan put oporavka. Trebalo joj je više od mesec i po da skupi hrabrost i otkrije Džeremiju da ne može da se seti dana njihovog venčanja niti mesece koji su prethodili tome.

Džeremi je, iako obeshrabren, odgovorio nepokolebljivom podrškom i razumevanjem. Uveravao ju je da se ne ljuti na nju i obećao da će to sve da ponove ako joj se pamćenje ne vrati. I tako su isplanirali drugo venčanje kako bi opet stvorili zajednička sećanja na taj trenutak.

bračni par

Printscreen/Youtube

 

Nekako je uspeo da prikupi novac za to iako ništa o tome nije pričao supruzi.

- Naše prvo venčanje bilo je savršeno, ali ovaj put želim da Džastis bude oduševljena. Ona to zaslužuje - rekao je Džeremi.

- Srećna sam što sam živa i što imam Džeremija. Bez njega ne bih uspela da nastavim život – rekla je Džastis za „Bright Side“.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading