„Srce mi se slomilo“: Devojka kaže da je naučila važnu životnu lekciju, ispričala je svoje iskustvo i rasplakala ljude

Vesti 28.12.2023 21:20 0

Naša devojka koja živi u Americi je na katolički Božić doživela iskustvo iz kojeg je mnogo naučila. Kaže da joj je to životna lekcija.

devojka

Printscreen/TikTok

Roditelji su nas odmalena učili da budemo ljubazni prema ljudima i ponašamo se onako kako bismo voleli da se oni ponašaju prema nama. Naša devojka koja živi u Americi je poručila to svim ljudima koji su zaboravili. Na svom TikToku je ispričala da je naučila važnu životnu lekciju na katolički Božić, 25. decembra.

Našla se sa drugaricom koju nije videla dve godine. Ništa nije radilo, a htele su da popiju kafu. Otišle su na pumpu da sipaju gorivo. Posle toga, drugarica je ostala u kolima, a ona je otišla unutra da poruči kafu. Baš kada je došla na red, žena koja uslužuje je izašla iz bara i počela da priča sa jednim muškarcem. Devojka je čekala 15 minuta, a žena je još uvek pričala sa istim muškarcem.

devojka

Printscreen/TikTok

 

Prišla joj je i htela da je pita zašto je ne uslužuje, ali ipak ništa nije rekla. Samo je stajala pored njih.

„Zaključila sam na osnovu onoga što sam čula da su imali površan odnos, on je pričao da je upisao fakultet, da radi u industriji. Zvučao je ponosno, ali su bili distancirani. Žena me je upitala šta čekam. Rekla sam joj da sam na redu da mi napravi kafu. Krenula je ka baru, okrenula se ka muškarcu i rekla: ’Hvala ti što si došao da me posetiš, mnogo mi je drago što te vidim. Onda je svojim kolegama rekla da joj je to sin. Počela je da plače, a meni se srce slomilo. Nije uspela da mi napravi kafu, zamenio je kolega“, priča devojka u videu koji je objavila.

 

@gramina.konoplja Životna lekcija koju sam dobila pre dva dana je 👇🏻 Da se svet ne vrti oko nas. Budimo uvek ljubazni, jer nikad ne znamo šta je “iza” ❤️ #gramina #ljubaznost #lekcija #razumevanje #ljubav ♬ original sound - gramina.konoplja

 

„Nikada ne znamo šta se dešava iza onoga što vidimo. Nestrpljivi smo i nervozni, jer smo fokusirani samo na sebe. Ženu koja radi na pumpi sin je došao da vidi na Božić. Delovalo je kao da se godinama nisu videli, a onda sam prišla ja, nervozna što čekam kafu 15 minuta,“ priča devojka vidno uzbuđena zbog onoga što je doživela i dodaje: „Ovo sam ispričala svim prijateljima kao lekciju da se svet ne vrti oko nas, da nikada ne treba da budemo neljubazni, bezobrazni prema drugim ljudima, šta god nam uradili, jer ne znamo šta se krije iza njihovog ponašanja,“ završila je devojka priču.

Ispod njenog videa su se nizali komentari ljudi koje njena priča raznežila: „Rastužila si me“, „Bravo, devojko“, „Poučna priča“.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading