"Kad sam se porodila, muž je imao aferu sa mojom majkom": Sve je negirala pred ćerkom, a sada hoće da joj oduzme kuću...

Slobodanka Ćorić Vesti 04.01.2024 15:20 0

Iako je njen muž odmah priznao svoju grešku iz prošlosti, majka je ipak poricala

žena

Printscreen/TikTok

Idila u braku jednoj ženi se u trenutku pretvorila u najgoru noćnu moru. Prevara i izdaja partnera zna da zaboli, a još više ako dođe od bliskih članova porodice. Upravo se to desilo ženi po imenu Lara Džejn koja je saznala da je njena majka imala aferu, ni manje ni više nego sa njenim mužem. Iako se to desilo pre 14 godina kada se Lara tek porodila sa brojnim zdravstvenim problemima, ona ne može da pređe preko toga iz jednog jedinog razloga - poricanja njene majke.

Iako je njen muž odmah priznao svoju grešku iz prošlosti, majka je ipak poricala.

"Kada sam saznala da znam, ona je prebledela. Rekla sam joj da spakuje kofere i ode iz moje kuće. Pravila se blesava. U svom stanju panike zgrabila je moj telefon, pozvala je moju baku (njenu mamu), stavila je na spikerfon i rekla: 'Znaš kako sam ti rekla da me Larin muž držao me za ruku, pa sad joj kaže da smo imali aferu. Reci joj da to nije istina", započela je devojka svoju ispovest na društvenoj mreži. Lara je tada objasnila da se njena majka nikada nije izvinila za nepravdu.

Moja mama to do dan danas nije priznala. Nikada to nije priznala, nikada se nije izvinila. U njenom umu, to se nikada nije dogodilo. A najbolja stvar koja je izašla iz svega toga jeste da je moj muž u to vreme bio iskren prema meni i rekao mi da se to dogodilo.

"Čak i godinama nakon ovoga, nakon što smo se razveli i nisam razgovarala sa majkom, pitala bih ga isto i njegova priča se nikada nije promenila. U ovom trenutku nije imao šta da izgubi, već je izgubio mene. Ali, moja majka je pokušala i da mi oduzme kuću. Kao sada samohrana majka, sa zdravstvenim problemima, bez posla, bez karijere, ničega. To je sasvim druga priča", nastavila je dalje.

Korisnici društvenih mreža ostali su zaprepašćeni Larinom pričom. Jedna osoba je rekla da kao majka, nikada to ne bih uradila svojoj ćerki, čak i nakon toliko godina...

Komentari (0)
Loading