Njen dečko je krio strašnu tajnu: Kada je saznala Lauri se srušio ceo svet, a najviše je pogodio ovaj detalj

Olja Jelić Vesti 08.05.2024 13:14 0

Devojka je progovorila o šokantnom otkriću do kojeg je došla nakon što je raskinula sa dečkom

Laura

Printscreen/TikTok

Nekoliko dana nakon što je prekinula vezu, Laura Tviford je saznala da je njen dečko zapravo bio u otvorenoj vezi i da je imao devojku sve vreme dok su bili zajedno. Sa njim je provela nekoliko meseci, a tvrdi da su svi njegovi prijatelji i porodica bili svesni njegovog statusa u vezi.

„Moj dečko je sve vreme bio u otvorenoj vezi i nikada mi nije rekao. Kada sam saznala, shvatila sam da su svi njegovi prijatelji, porodica i devojka znali za to i krili to od mene", ispričala je ona.

Laura je objasnila šta se dogodilo, a njihov odnos je opisala kao "filmsku ljubav".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laura🎀 (@lauratwyford_)

 

Rastala se od njega jer je osećala da on nema vremena za nju, a danima kasnije videla je drugu ženu kako flertuje sa njim u komentarima na njegovoj objavi na društvenim mrežama.

Proverila je profil devojke na društvenim mrežama i saznala da je u vezi sa sada već bivšim dečkom tri godine. Nakon što je bolje pogledala svoj profil, ubrzo je otkrila da je njen bivši najbolji prijatelj, kojeg je srela više puta, zapravo brat te devojke.

Laura je poslala poruku ženi da joj kaže da joj je dečko bio neveran, i na kraju je dobila poruku od svog bivšeg u kojoj joj je rekao da je u otvorenoj vezi.

Bila je potpuno šokirana, kao i mnogu komentatori na društvenim mrežama. 

Jedan je komentarisao: „Trauma! Takođe sam izlazila sa momkom čija je cela porodica znala da sam ja druga devojka i ništa nije rekla. Posle toga zaista gubite veru u čovečanstvo.”

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading