Baka od 37 godina izgleda kao devojčica: „Ljudi misle da lažem, ali ja se ponosim svojom porodicom!“

Vesti 10.01.2024 08:02 0

U aprilu će dobiti prvo unuče, a niko joj ne veruje da će uskoro postati baka, jer izgleda kao mlada devojka.

mlada baka

Printscreen/TikTok

Ima 37 godina i u aprilu će postati baka. Zvezda društvenih mreža, 37-ogodišnja Misti Daun Hajt kaže da u aprilu očekuje prvo unuče - ali neki pratioci na internetu joj ne veruju, zbog neverovatno mladolikog izgleda. Misti je na TikToku podelila vest u videu koji je brzo postao viralan, prikupivši 1,3 miliona pregleda.

"Stalno me pitate kako ću postati baka. Moja 20-ogodišnja ćerka će roditi dete u aprilu", rekla je u videu. “Ostala sam u drugom stanju sam s njom s 15 godina”, objasnila je Misti, rekavši da je s ćerkinim ocem počela da izlazi kada je imala 12 godina. Rekla je i da mama nije htela da joj kupi pilule za kontracepciju.

Bebu je rodila sa 16 godina, a njena ćerka sada ima 20 godina i zatrudnela je sredinom prošle godine. U međuvremenu, u jednom snimku, zvezda TikToka je otkrila da su se ona i otac njene ćerke kasnije venčali, ali su se razveli nekoliko godina kasnije. Sada je Misti u srećnom braku s drugim muškarcem i ima tri mlađe ćerke od 16, 13 i 11 godina.

 

 

Njeni pratioci su šokirani njenim mladolikim izgledom i pišu joj da će biti jedna od najmlađih baka na svetu. "Izgledaš kao da imaš 22 godine!”, napisala je jedna žena. Ali neki skeptici joj i dalje ne veruju. “Nema šanse da imaš više od 20-ak godina”, napisao je jedan muškarac.

Ima i drugih komentara, poput: “Ovo nije nešto čime se treba ponositi”, jedna žena je besno napisala, dok je druga optužila da “propagira maloletničku trudnoću”.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading