Ostavio je kao u onom vicu: „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“

Vesti 15.01.2024 16:54 0

Znate onaj vic u kome muž poljubi ženu kada pođe da kupi cigarete i nikada se ne vrati kući? E tako nešto se zaista desilo.

žena

Shutterstock

Milan je poljubio na rastanku kao da je sve u najboljem redu i krenuo da sebi kupi pantalone, jer je trebalo da za vikend idu na jedno krštenje. Kada je prošlo tri sata, a nije se vraćao, niti javljao na telefon, Ivana je počela da brine da mu se nije nešto desilo. Bili su u vezi više od tri godine, a godinu i po dana su živeli zajedno.

Uzeo je auto da bi to brže obavio koji je bio njen, jer on nije imao kola. Pošto ga je pozvala nekoliko puta, a nije se javljao, Ivana mu je poslala poruku u kojoj ga je pitala gde je i kada će se vratiti kući. Odgovorio joj tek posle sat vremena: "Izvini što sam otišao ovako. Lakše je. Nisam želeo da se svađam. Ostavio sam ti auto na parkingu tržnog centra, a ključevi su ti u gepeku. Znam da imaš rezervne." Kada sam posle toga pokušala da ga pozovem, nije bio dostupan. Taj broj telefona je isključio.

Posle toga sam otišla u našu spavaću sobu, a kada sam otvorila ormar videla sam da je odneo sve svoje stvari. Sigurno se spakovao dok sam bila na poslu i odneo stvaru u auto. Jednostavno je otišao. Tek tako. Bez objašnjenja posle tri godine! Blokirao me na društvenim mrežama, mada ih i nije koristio, pa tu svakako ništa ne bih ni saznala.

Od tada je prošlo mesec dana. Još uvek sam u šoku. Ne znam šta se desilo, nismo imali zajedničke prijatelje. Mislila sam da nam je lepo, ja sam bila srećna. On očigledno nije, samo što to nije hteo da mi kaže. Lakše mu je bilo da samo nestane iz mog života. Kao duh!

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading