Nije mogla da veruje svojim očima: Krenula da skida tapete i ispod njih otkrila nešto čemu se definitivno nije nadala - dirljivo!

Vesti 30.01.2024 11:04 0

Brzo je povezala šta piše, te je pažljivo nastavila da uklanja stare tapete kako ne bi oštetila prelepu poruku...

zid

Printscreen/TikTok/farnovations

Kuća je riznica uspomena koje žive zauvek, pogotovo kada se nasleđuju generacijama unazad. Nema ništa lepše od pronalaska starih slika i ostalih predmeta koji su nekada pripadali našim dragim osobama. Greju nam dušu i vraćaju nas u period nežnosti i ljubavi.

Međutim, istina je da nas jednako mogu obradovati i uspomene nepoznatih ljudi, čijih priča nismo svesni. One takođe mogu da ostave snažan pečat na nas. Kako znamo?

Pogledajte i sami:

 

 

Devojka u priloženom snimku je, naime, počela da renovira kuću. Jedan od njenih zadataka bilo je struganje starih tapeta i stavljanje novih. Za nju je to bilo sasvim uobičajeno, sve dok nije otkrila tajnu poruku ispod tapeta! 

Brzo je povezala šta piše, te je pažljivo nastavila da uklanja stare tapete kako ne bi oštetila prelepu poruku. Kada je završila, na zidu smo jasno videli poruku na kojoj je pisalo: ,,Frenki volim te", i u potpisu nadimak Pat.

Ko je Frenki?

Devojka koja je bila zadužena za renovaciju je otkrila da je Frenki gospođa koja joj je prodala kuću. Ona ima preko 80 godina, a njen muž Patrik je preminuo pre par godina. Proveli su 45 godina u toj kući, gde su takođe odrasla i njihova deca. 

Tiktokerka je istakla da će joj poslati sliku ove divne uspomene i da će staviti nove tapete preko poruke kako bi zauvek ostala na zidu kuće.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading