Osveta prevarene žene: Muž hteo da je iznenadi, ali ga izbor cveća odao, njena je ipak bila poslednja

Slobodanka Ćorić Vesti 13.02.2024 11:15 0

Jednog dana se vratila kući i zatekla je buket ljiljana koji je čeka sa natpisom...

Buket

Shutterstock

Biti prevaren u odnosu za mnoge je poražavajuće. Razlozi za preveru su razni, kao i načini na koje se one otkrivaju. Sa jednom neobičnom preverom susrela se žena po imenu Rouz i odlučila da javno podeli. Šta se zapravo desilo?

Rouz i njen suprug Met provodili su dosta vremena odvojeno jer je on često morao da putuje zbog posla, ali ona kaže da je uvek pokušavao da joj se iskupi. Iako je volela da ima vremena za sebe, počeo je da joj nedostaje vreme sa njim. Jednog dana se vratila kući i zatekla je buket ljiljana koji je čeka sa natpisom "Voli te Met!", koji je u to vreme bio u Singapuru, ali ništa nije bilo onako kako se činilo.

Kada ga je pozvala putem video poziva, on je pitao odakle joj cveće, a pod pretpostavkom da se šali, ona je odgovorila: "Volim ih, iako inače kupuješ ruže za Rouz".

Objašnjavajući da je zaboravio, Rouz se nasmejala i kada se Met vratio kući objavio je lošu vest, tačnije da će jednom mesečno morati da provede nedelju dana u Singapuru zbog posla. Nakon što je počeo sa "projektom" na novom poslu, Met ju je pozvao. Rouz je jedne noći dobila video poziv od njega, ali ekran je bio potpuno crn. Pretpostavila je da ju je slučajno pozavo, dok mu je telefon bio u džepu i ubrzo je čula njegov glas."Ti si blesava" - obratio se on drugoj ženi dok ju je zvao da dođe u njegovu sobu.

Gledajući jedan od njegovih starih telefonskih računa, pronašla je broj sa kojim je bio u redovnom kontaktu i pretražila ga na Fejsbuku. Tragom je došla do žene po imenu Lili. Na njenom profilu su bile njene fotografije sa njenim mužem i sve je imalo smisla. Ljiljani su bili za Lili (kako se inače ovaj cvet piše na engleskom). 

A onda je usledila slatka "osveta". Rouz je ispunila spavaću sobu ljiljanima i u sredini ostavila samo jednu ružu. "Od tvog starog cveta do tvog novog", glasila je poruka. Razgovarala je sa sada već bivšim mužem samo kako bi završila razvod braka, a on nikada nije znao kako je otkrila njegovu aferu, piše Miror.

Komentari (0)
Loading