Kajgana na MEKSIČKI način: Pravi GURMANSKI doručak za sve ljubitelje dobre i UKUSNE hrane

M. O. Vesti 24.09.2022 09:00 0

Kajgana na drugačiji i zanimljiviji način

Kajgana na MEKSIČKI način: Pravi GURMANSKI doručak za sve ljubitelje dobre i UKUSNE hrane

Shutterstock

Sastojci:

Tri jaja

1/2 crvenog luka

Prstohvat ili dva morske soli

jedna puna kašičica putera

jedna kašika maslinovog ulja

dve kašike paradajz sosa (ili seckanog paradajza)

jedna manja ljuta papričica (ili već po želji)

Shutterstock

 

Priprema:

Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so. Dodajte gusti sok od paradajza, a na kraju dodajte, dobro ukrčkanoj smesi umućena jaja.

Savet: Rastopite puter sa maslinovim uljem i odmah dodajte luk. Gledajte da ne tretirate na previsokoj temperaturi kako puter ne bi izgoreo.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading