Eminemova ćerka jednim video privukla pažnju SVETSKIH MEDIJA: Promenila ime i deo IDENTITETA

Naj žena Vesti 14.08.2021 16:50 0

Usvojena ćerka, planetarno poznatog, repera Eminema, Vitni Skot Maters (19), nedavno je obavestila javnost da će se voditi kao nebinarna osoba, između ostalog pored ove promene rešila je i da promeni svoje ime

Eminemova ćerka jednim video privukla pažnju SVETSKIH MEDIJA: Promenila ime i deo IDENTITETA

Printscreen/TikTok

Nebinarne osobe se deklarišu kao osobe koje imaju preklapanje ili nedefinisane linije između rodnih identiteta, imaju dva ili više roda, odnosno ne izražavaju se ni kao muško, ali ni kao žensko.
 
Pošto se Viti često susretala sa ljudima koji nisu bili sigurni da li je ona mučko ili žensko, često su je iz neznanja oslovljavali sa on, ona ili ono. Zbog ovoga je rešila da se oglasi na TikToku i u kratkom videu uporedi kako je izgledala ranije, u adolescenciji, i kako izgleda sada.

- Zauvek ću rasti i menjati se. Nakon dugog razmišljanja, Stivi je bilo prvo ime s kojim sam se osećala dobro - napisala je Eminemova ćerka u ošisu videa koji je izazvao brojne reakcije i komentare.


 Ona je u videu napravila montažu fotografija koje su nastale u periodu od nekoliko godina i objasnila da vidi da se promene, ali da se trenutno oseća dobro u sopstvenoj koži.
 
Započela je s fotografijama na kojima je "ona", ima dugu kosu, a završila sa fotografijama na kojima sada ima kratku kosu i nosi manje šminke.
 
"Ignoriši zlobne komentare, ti si predivno ljudsko biće", "Podrška do neba","Šaljem ti puno ljubavi", "Najbitnije je da je čovek srećan“, samo su neki od komentara ispod ovog kratkog videa.

 

Komentari (0)
Loading