Sve tajne lepote MONIKE BELUČI na jednom mestu: Ona je mladolika, seksi, nije IZOPERISANA i ima 54 godine

Vesti 23.12.2021 12:06 0

Monika Beluči je jedna od najzgodnijih italijanskih lepotica, a mnogo je i onih koji smatraju da je i dalje najlepša žena sveta

Sve tajne lepote MONIKE BELUČI na jednom mestu:  Ona  je mladolika, seksi, nije IZOPERISANA i ima 54 godine

Shutterstock

Ona  nije jedna od onih plastičnih lepotica. Njena lepota je prirodna. Glumica je potpuno protiv svih vrsta plastičnih operacija, ali to ipak ne znači da ne vodi računa o svom izgledu. Ali kako ona čuva svoju lepotu? Ovo su njene tajne:

Hladan tuš

Ona počinje da se tušira ​​hladnim tokom dana. Na taj način njena koža održava elastičnost i ostaje zategnuta. Za lice koristi termalnu vodu i revitalizirajući sprej.

Nega lica i šminka

Monika veoma pažljivo brine o usnama, ne zaboravljajući da ih navlaži. Monika Beluči preferira tamniju  šminku. Koristi malo pudera, ali akcenat stavlja na oči. Često doda malo šljokica na usne i malo rumenila i to je to, njena šminka je spremna! Štaviše, Monika Beluči priznaje da je veliki obožavatelj takozvanog „golog” lica, dakle prirodnih lepota!

Tajna zdrave kose

 Luksuzna zdrava, tamna kosa je vizit karta Monika Beluči. Ona ističe  da šamponira kosu dva puta dnevno, ali ne više od toga. Tokom šamponiranja, obično razblaži šampon vodom, kako bi smanjila alkalni efekat. 
Pored čestog pranja glave, Monika redovno pravi masku za kosu: nanosi maslinovo ulje na koren i ostavlja trideset-četrdeset minuta. fen koristi u krajnjoj nuždi, pa više preferira prirodni način sušenja kose.

Sve tajne lepote MONIKE BELUČI na jednom mestu:  Ona  je mladolika, seksi, nije IZOPERISANA i ima 54 godine

EPA

 

 

Tajna perfektne linije i ishrana

Monika je pobornik zdrave i umerene ishrane, ali ne i restriktivnih dijeta. Kada se porodila, Monika nije praktikovala dijete u periodu dojenja, samo je uključila više voća i povrća i fokusirala se na nemasnu ribu. Ona često kontroliše jelovnik i prati savete nutricionista,a ističe i da pije veće količine vode.

Omiljena aktivnost Monike Beluči je plivanje.Ona  pliva oko 45 minuta, 4 dana u nedelji, a takođe praktikuje i jogu.

 


 

Komentari (0)
Loading