Zovu ga ZLATO u bočici i tečno čudo: Ovo ulje je jedino koje neguje lice, kosu i nokte

K.Ć. Vesti 11.12.2022 12:30 0

Ljubitelji ulja to svakako znaju. Oni koji još uvek traže jednu univerzalnu kozmetiku koja može da neguje apsolutno sve biće zadovoljni, jer tsubaki ulje je pravo zlato u bočici

Zovu ga ZLATO u bočici i tečno čudo: Ovo ulje je jedino koje neguje lice, kosu i nokte

Shutterstock

Japanke su odavno otkrile tsubaki ulje, a što se tiče nege, od njih i dalje može dosta da se nauči. Nerafinisano, hladno ceđeno tsubaki ulje , odnosno ulje japanske kamelije (koje se naziva i zimska ruža, jer cveta zimi), izvor je mnogih hranljivih materija. Savršeno čisti, regeneriše, vlaži, umiruje, štiti i zaglađuje, a takođe savršeno hrani kosu.

Tsubaki ulje za kosu

Ima efekat hidratacije, čišćenja i zaglađivanja. Blagotvorno deluje na stanje kože glave i štiti od peruti. Kao rezultat, kosa je skoro trenutno sjajnija i mekša. Lako će se češljati. 

Nega lica tsubaki uljem

Bogato skvalanom, omega-6 i omega-9 kiselinama, vitaminom E i provitaminom A, tsubaki ulje preporučuje se za negu kože akni (ne začepljuje pore i brzo se upija, leči nesavršenosti i osvetljava promene boje), mešovite ili zrele kože. Ima umirujuće, hidratantno i regenerativno dejstvo. Smanjuje bore i ožiljke.

Negu lica možete obogatiti tsubaki uljem uvođenjem masaže valjkom od belog žada. Prijatno hladan kamen poboljšava cirkulaciju krvi, drenira limfu i smanjuje otok. Ujutro će ukloniti kese ispod očiju, uveče će umiriti umornu kožu.

Tsubaki ulje za telo

Bogatstvo hidratantnog skvalana čini ulje cubaki dodano u losion za telo, dodatno ga obogaćuje. Odmah ćete osetiti razliku u izgledu vaše kože. Osim toga, tsubaki ulje lepo miriše na ružu, aromaterapija je dodatni plus.

Tsubaki ulje za nokte

Ulje naneseno na nokte i umasirano u zanoktice pomaže u regeneraciji suvih i obezbojenih ploča nokta. Divno zaglađuje i omekšava zanoktice i vraća snagu noktima.

 

Komentari (0)
Loading