Sjajan TRIK do BLISTAVOG izgleda tokom celog dana: Nanesite blagu JUTARNJU šminku OVOM tehnikom i izgledaćete SVEŽE

Vesti 09.05.2023 09:00 0

Uz ove jednostavne trikove izgledaćete odmorno

Sjajan TRIK do BLISTAVOG izgleda tokom celog dana: Nanesite blagu JUTARNJU šminku OVOM tehnikom i izgledaćete SVEŽE

Shutterstock

Često kad se ujutru probudimo dođe nam da se vratimo u krevet istog momenta! Blago rečeno, ponekad izgledamo kao da nas je poplava izbacila, a sve to zbog nedostatka sna. A naravno da ne možemo da se vratimo u krevet jer nas čeka posao i ostale dnevne obaveze. Srećom, šminkom možemo da nadomestimo da izgledamo mnogo bolje.

Prvo, izbegavajte da ujutru nanosite gomilu pudera. Uz gomilu pudera, još i ako je taman, izgledaćete umornije! Umesto toga, pomešajte malo pudera sa hidratantnom kremom kako bi dobili svetliji, svežiji ten koji će zaista učiniti da izgledate blistavo i zdravo!

Nakon što ste korektorom “sredili” podočnjake, malo korektora stavite i oko nosa i usana kako bi sakrili eventualno crvenilo ili pigmentaciju.  Čist ten = svež, blistav ten i odmoran izgled!

I hajlajter može da se iskoristi na drugačiji način, tačnije, nanesete ga tamo gde možda niste očekivali. Dakle, jagodice – da, ali i sasvim malo hajlajtera ispod donjih trepavica. Oči će sijati, a celo područje će izgledati svetlije što automatski daje svežinu vašem izgledu.

Rumenilo, naročito u roze nijnsama, čini čudo za taj osveženi izgled i ten koji blista. Ali! Zaboravite na četkicu! Nanesite ga direktno na obraze i to prstima, a na taj način ćete izgledati mnogo prirodnije. U tom slučaju, koristite kremasto rumenilo jer ćete ga lako naneti poput kreme!

Nemoj da preskačete maskaru jer je ona ključ krupnih i “budnih” očiju. Takođe, maskaru nanesite najpre odozgo, a potom odozdo za najbolji efekat gustih i uvijenih trepavica.

Na kraju, nemojte preskočiti ni karmin. Za prirodan i svež izgled savet je da koristite nežnu roze nijansu, a ako vam je potrebno nešto više “pomoći”, odaberite crvenu.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading