BIO je užasan i nosio je ŽILET: Ovako su ITALIJANKE opisivale misterioznog čoveka, da bi se UBRZO otkrila neverovatna istina!

Vesti 19.01.2022 16:50 0

Izgleda da su žene oduvek radile svašta zbog lepote

BIO je užasan i nosio je ŽILET: Ovako su ITALIJANKE opisivale misterioznog  čoveka, da bi se UBRZO otkrila  neverovatna istina!

Pexels

Jedna od najinteresantniji priča o modi datira iz perioda 20-ih godina prošlog veka . Mesto u kom se sve odvijalo je italijanski grad Ređo, a čitava priča ima elemente trilera i detektivskog filma, koji na kraju dobijaju obrise komedije.

Pre otprilike 100 godina, žitelji ovog grada su tragali za  identitetom misteriozne osobe, koja se zabavljala tako što je prilazila mladim devojkama i sekla im konjske repove žiletom.

Gomila devojaka je nakon toga,  dotrčavala kući u suzama, a zatim bi ukućanima prepričale šta im se desilo.

U Ređu je čitava atmosfera dostigla  nivo horor filma. Koliko su građani bili preplašeni, govori podatak da  je bezopasni trgovački putnik prišao  devojci da je pita za pravac, a onda ga je okružila gomila besnih prolaznika koji su sumnjali da je on “ubica konjskih repova”.

A onda je 8. avgusta 1925. je otkrivena neverovatna tajna.

Devojke su priznale da su htele da budu moderne i da imaju bob frizure koje su u to vreme bile moderne.Pošto su znale  da im roditelji ne bi dopustili  da se ošišaju, smislile su čitavu ovu neverovatnu akciju.

Pošto je istina otkrivena, roditelji su o počeli da dozvoljavaju ćerkama da se šišaju na bob.

 

Komentari (0)
Loading