Vrele fotografije naše ODBOJKAŠICE: Za Ljiljanu kažu da je među NAJLEPŠIM sportiskinjama na svetu i da joj sve LEPO stoji, a evo kako izgleda kad se skine

Vesti 17.03.2022 20:48 0

Ljiljana Ranković se smatra za najlepšu odbojkašicu Srbije, ali i jednu od najlepših na svetu

Vrele fotografije naše ODBOJKAŠICE: Za Ljiljanu kažu da je među NAJLEPŠIM sportiskinjama na svetu i da joj sve LEPO stoji, a evo kako izgleda kad se skine

Printscreen/Instagram

Ljiljana Ranković, po mnogima najlepša srpska odbojkašica, dospela je u žižu interesovanja, pošto je sa Odbojkaškim klubom Ub postala šampionka Srbije.

 

 

Ljiljana je prethodne tri sezone provela u Kanu i imala je ugovor na još jednu sezonu, međutim, nakon povrede koju je doživela stvari su se iskomplikovale i rešila je da se vrati u Srbiju. Kasnije se ispostavilo da je njen dolazak u klub iz obližnje varoši bio je pun pogodak.

 

 

- Da nije bilo povrede, jedne u nizu, verovatno bih ostala u Francuskoj. Imala sam ugovor još godinu dana. Međutim, nisu me ispoštovali kad sam se operisala, oporavljala, krenula je potom korona, počele su da kasne uplate, 90 odsto tima je napustilo klub. U dogovoru s menadžerom, odlučila sam da se vratim, odradim rehabilitaciju i odigram sezonu. U najboljem klubu. Ubu, dabome. Titula je, pokazatelj toga - kaže u intervjuu za "Alo" Rankovićeva i otkriva da su je u klubu maksimalno ispoštovali.

 

 

 - Znali su moju situaciju, da sam tek izašla iz povrede, čekali su me, ispunili sve... Ceo grad je živeo za odbojku. Naravno da sam srećna, Ub je najbolji u državi, klub koji profesionalizmom može da parira evropskim.

 

 

Valjevka, koja važi za jednu od najlepših srpskih sportiskinja, ne krije da joj prijaju komplimenti o fizičkom izgledu.

 

Komentari (0)
Loading