Budite ISPRED svih: Ovo su PET nijansi KARMINA koji će biti popularne OVOG PROLEĆA

Naj žena Vesti 24.02.2022 08:00 0

Par fantastičnih ideja za odabir karmina za prolećne dane, kako bi razbili monotoniju

Budite ISPRED svih: Ovo su PET nijansi KARMINA koji će biti popularne OVOG PROLEĆA

Pixbay

S obzirom da proleće donosi lepršave vesele note, predstavićemo vam totalne favorite za ovu sezonu kada su nijanse karmina u pitanju.

Dramatično crveno vino

 

 

Tako moderna i sofisticirana boja, a koja će vam pomoći da izgledate veoma zavodljivo i pomalo dramatično. Odlična za sve prilike, ova prekrasna nijansa uvek će privući pažnju, a odgovara gotovo svakom tenu.

Ruska crvena

 

 


Ukoliko volite MAC kozmetiku, a posebno karmine, onda vam je poznato kako je ova nijansa jedna od najpopularnijih. Veoma privlačna, ruska crvena će na najlepši mogući način definisati vaše usne, a uvek ćete biti u prvom planu, gde god se pojavite.

Istinski koral

 

 


Živahna nijansa korala, koja je obogaćena podtonovima narandžaste, zapravo stvara pravu koralnu nijansu. Tmurni jesenji dan ili veče – sasvim je nebitno, jer je ovo nijansa koja odgovara baš svim prilikama.

Električna narandža

 

 


Budite odvažne ove jesenje sezone tako što ćete birati karmin u prekrasnoj nijansi narandže. Ova nijansa će u potpunosti osvežiti vaš izgled, a odlično se uklapa u svaki stajling.

Intimna ružičasta

 

 


Veoma diskretna, ali opet jednako privlačna, puder ružičastu nijansu karmina možete nositi svakodnevno. Ovo je boja koja je gotovo uvek popularna, a posebno tokom jesenje sezone – topla i privlačna, ulepšaće vam i najtmurniji jesenji dan.

Komentari (0)
Loading