Treba vam samo jedan proizvod: Uklonite lako bele tragove sa kose od suvog šampona

Olja Jelić Vesti 04.05.2024 08:44 0

Za ovaj trik prvo upotrebite suvi šampon i naprskajte ga na koren kose, kao i inače. Umesto da suvi šampon umasirate u teme, uzmite fen za kosu

suvi šampon

Printscreen/TikTok

Ako ste ikada koristili suvi šampon i ostali su vam beli tragovi po celoj kosi, onda morate da isprobate ovaj fenomenalan trik.

Džeklin Hil je na svom TikTok profilu podelila trik koji joj je otkrila prijateljica u školi.

- Jedna od mojih prijateljica u srednjoj školi me ovo naučila i to mi je promenilo život. Ovaj trik sa suvim šamponom će vam pomoći da vam kosa izgleda kao da ste je oprali, sa savršenom teksturom i puno volumena, a i frizura će vam trajati duže - rekla je.

Suvi šampon se stavlja na kosu kada ju jednostavno nemate vremena da je operete, a želite da ona izgleda besprekorno ili barem donekle prihvatljivo i uredno. Sastojci u suvom šamponu upijaju višak masnoće i tako vam vlasi ne izgledaju slepljeno, već uredno i sveže.

Za ovaj trik prvo upotrebite suvi šampon i naprskajte ga na koren kose, kao i inače. Međutim, umesto da suvi šampon umasirate u teme, uzmite fen za kosu.

 

@jacattack Once you try this, you’ll never use dry shampoo any other way! #beauty #fyp #dryshampoo ♬ original sound - Jaclynhill

 

 

- Magični trik je zapravo - fen. Dakle, nakon stavljanja šampona trebate staviti glavu naopako i fenirajte kosu. Proverite da li je fen na najvišoj temperaturi i dobro osušite teme tamo gde ste stavili suvi šampon - objasnila je.

Nakon što je završila s korišćenjem fena, Džellin je podigla glavu i pokazala neverovatan volumen koji je uspela da dobije ovim trikom.

- Ima nešto u toj toplini, kao da aktivira suvi šampon. A količina volumena koju mogu da postignem nakon ovoga je neverovatna. Ako vam treba volumen, ovo je ovo definitivno najlakši trik na celom svetu. Samo sam prošla četkom po kosi i ona izgleda kao da je čista - rekla je.

Još jedna dobra stvar je i to što je beli trag u potpunosti nestao.

Pratitelji koji su komentarisali ovaj video su bili oduševljeni rezultatom. 

- Ovo je novost za mene, hvala ti! - komentirala je jedna žena

- Drago mi je da si ovo podelila. Nisam to znala, a radila sam kao frizerka! - napisala je treća, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading