Recite ZBOGOM rascvetalim krajevima: Za samo NEKOLIKO minuta, dobićete potpuno osveženu KOSU

Vesti 17.09.2021 22:43 0

Ako često vodite "rat" sa rascvetalim krajevima, a nemate vremena da odete kod frizera - postoji jedno rešenja za ovaj probelm

Recite ZBOGOM rascvetalim krajevima: Za samo NEKOLIKO minuta, dobićete potpuno osveženu KOSU

Printscreen/Youtube

Dok neke dame uspevaju da odvoje dovoljno vremena da odu kod profesionalca za kosu, druge se služe toturijalima na Internetu i na ovaj način štede na vremenu i novcu.

Zbog ovoga je jedna Tik Tok influensrka rešila da obuči mnoge dame kako da se reše rascvetalih krajeva. A u slučaju da omanu, veruje da će ovom tehnikom učinit najmanje štete.

Stefani Viliams objavila je kratak video i u pet lakih koraka demonstrirala svima kako mogu od kuće da "osveže" svoju kosu.

- Moja mama je smislila ovaj trik. Pokazaću vam korak po korak. Prvo podelite kosu na dva dela. Gumicom za kosu vežite jedan deo kose, a ostatak uvijajte u male ali čvrste repove - objasnila je Stefani i dodala da kada dovoljno čvrsto umotate rep videćete nekoliko dlakica koje štrče, pa je uzevši makaze rekla: "Odsecite ih".

Stefani, koja je poznata na društvenim mrežama kao fitnes instruktorka, dobila je mnogo pozitivnih komentara pošto je okačila ovakav netipični klip.

- Znam za ovaj trik i radim ga jednom mesečno. Moja kosa je zdrava i jaka tako da definitivno preporučujem ovo - komentarisao je jedan korisnik.

Komentari (0)
Loading