Zaboravite na MRLJE NA KAPCIMA: Uz ovaj savet se MASKARA nikada neće razmazati, ali će fiksirati trepavice

M. G. Vesti 11.05.2022 19:35 0

Da li i vama maskara često razmazuje po kapcima? Popularna devojka na Instagramu ima rešenje za to!

Zaboravite na MRLJE NA KAPCIMA: Uz ovaj savet se MASKARA nikada neće razmazati, ali će fiksirati trepavice

Shutterstock

Maskara je definitivno jedan od najvažnijih beauty proizvoda koji daje onaj final touch celom make up looku, ali iako nam je često omiljeni proizvod koji daje instant probuđeniji i kompletniji izgled, ume da nas i izneveri.

I pored toga što maskaru na trepavice nanosimo sa maksimalnom preciznošću i pažnjom, često nam se dogodi greška u vidu mrlje na kapku ili obrvama.

Imali li šta frustrijajuće, a posebno ukoliko ujutru žurimo? Tako iritantno! Ipak, uteha je barem da nismo jedini, jer se i profesionalcima dešava da maskara završi svuda ukoliko ne koriste ovaj efikasan trik.

A veoma je jednostavan. Potrebno je samo da nakon što nanesete maskaru kao i obično bez dugog čekanja pređete preko vrhova trepavica providnim gelom za obrve. Ovo ne samo da daje vašim trepavicama dodatni sjaj, već ih i "zatvara".

Zbog teksture proizvoda za obrve, trepavice se automatski uvijaju nagore i dobijaju dodatni prefinjen izgled. Jedno je sigurno, dosadno uklanjanje mokre maskare sa kapaka možemo definitivno zaboraviti uz revnosno korišćenje ovog trika.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading