Kupila je SAVRŠENU satensku haljinu preko Interneta i hvalila se NISKOM cenom: Kada je otvorila paket shvatila je zbog čega je bila tako "POVOLJNA"

Vesti 21.09.2021 19:59 0

Iako se ova uska i glamurozna haljina prodavala po smešno niskoj ceni - jednoj devojci to uopšte nije bilo sumnjivo, pa ju je bez razmišljanja naručila preko jedne modne Internet stranice

Kupila je SAVRŠENU satensku haljinu preko Interneta i hvalila se NISKOM cenom: Kada je otvorila paket shvatila je zbog čega je bila tako "POVOLJNA"

Printscreen/TikTok

Haljina koja je na modelu izgledala neverovatno prodavala se po ceni od samo 3.200 dinara. Čudno je što to što je cena bila poprilično niska za ovakav model jer je u pitanju strukirana haljina sa naglašenim naramenicama, elegantnim deholteom i naglašenim rezom zahvaljujući kojem noge dolaze do izražaja.

Kupovina preko interneta može biti blagoslov ili prokletstvo - pogotovo kada je reč o naručivanju odeće. Međutim, sestra poznate TikTokerke Natalije Tajson, odlučila je da se "kocka" pa je bez razmišljanja naručila ovu haljinu, ali kada joj je stigao paket sa istom, nije znala da li da plače ili da se smeje. 

Ona nije ni malo ličila na onu sa slike na sajtu.

 

Natali je objavila video na TikToku koji je brzo prikupio više od sedam miliona pregleda, a mnoge pripadnice lepšeg pola su ostale zapanjene.

- Plačem od smeha - napisala je ona u opisu videa, a mnoge devojke su u komentarima pisale kako ih je ovaj video uplašio.

"Pa sjajno, juče sam naručila sličnu, ali sa drugog sajta. Baš me zanima šta ću dobiti", "Ne, ne. Ovo mora da je šala! Odbijam da veruje da su joj ovo stvarno poslali", "Bez ljutnje izgleda kao čaršaf", samo su neki od komentara.

 

Komentari (0)
Loading