Očekuju ono sa slike, a dobiju nešto sasvim drugačije: Zbog ove PINK haljine stvorio se novi TREND "ismevanja", ovo baš nisu očekivale!

Vesti 04.11.2021 15:59 0

Pošto se ova uska pink haljina pojavila u onlajn prodavnici, skoro svaka mlada devojka je poželela da je kupi - a kako bi stvari bile još "bolje", ova krpica je bila dostupna u nekoliko veličina

Očekuju ono sa slike, a dobiju nešto sasvim drugačije: Zbog ove PINK haljine stvorio se novi TREND "ismevanja", ovo baš nisu očekivale!

Printscreen/TikTok

Iako haljina izgleda elegantno i vidno prati obline tela, mnoge devojke su počele da snimaju kratke klipove u njoj, ali ne zato što izgledaju prelepo - već zato što je u pitanju teška prevara!

Svi znamo da kupovina preko interneta može biti blagoslov ili prokletstvo - pogotovo kada je reč o naručivanju odeće. Međutim, mnoge devojke su odlučile je da se "kockaju" pa su bez oklevanja naručila ovu hit haljinu, ali kada su im stigli paketi, nisu znala da li da vrište od besa ili da se smeju.

Dok je na većim devojkama ovaj model izgledao kao bošča, na drugim damama koje su kupile haljinu u manjoj veličini izgleda je kao obična kesa za prodavnicu - samo u roze boji.

 

"Znam da nije namenjeno da bude smešno, ali svi videi o ovoj haljini su urnebesni", "Ne znam šta je gore! Da li kada izgleda kao kesa ili kao bošča", "Žao mi je svih devojaka koje su bacile pare na ovo", samo su neki od komentara ispod mnogih klipova na ovu temu.

 

Komentari (0)
Loading