Mnogo je bolje od grudnjaka: Sve više žena bacaju BRUSHALTERE i svoje grudi lepe ovom TRAKOM (VIDEO)

K.Ć. Vesti 31.07.2022 19:00 0

Kada je Kim Kardašijan pre nekoliko godina otkrila da lepi lepljivu traku na grudi, mnogi ljudi su mislili da je to čudno

Mnogo je bolje od grudnjaka: Sve više žena bacaju BRUSHALTERE i svoje grudi lepe ovom TRAKOM (VIDEO)

Shutterstock

U 2022. sve više žena baca grudnjake i koristi njen trik. Kako funkcioniše traka za podršku grudi?

Tržište samolepljivih traka za grudi brzo raste već nekoliko godina. Trake su dostupne u različitim nijansama, vodootporne i nežne za kožu, dizajnirane za maksimalnu udobnost.

Odlična alternativa grudnjaku

32-godišnja Stefani Montes, novinar i stilista i osnivač popularnog brenda Nue, zna sve o samolepljivim trakama za grudi. Stoga je odlučila da svoj proizvod izbaci na tržište.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nueboo Boob Tape (@nueboo)

„Radila sam na mnogim foto sesijama“ – Stefani je rekla u intervjuu za The Sun. „U to vreme smo koristili ovakvu traku. Koristili smo je za lepljenje poprsja slavnih, i izgledalo je sjajno.

Stefani je često koristila traku za grudi, što je posebno bilo korisno za odeću sa dubokim dekolteom. „Volela sam način na koji traka drži i oblikuje moje grudi, ali se sećam da mi je koža bila naborana i traka se čudno gužvala. Kada je Stefani uveče odlučila da skine traku, bilo je izuzetno bolno, koža je bila jako crvena i iritirana.

Žena su se pitala da li postoji bolji način da zalepe grudi, tražila je na internetu trake, ali je u većini slučajeva pronalazila sajtove "sumnjivog izgleda" koji su slali robu iz inostranstva. Štaviše, traka je obično bila dostupna u jednom tonu kože - svetla - i preporučena za žene sa veličinama A ili B.

"Znala sam da će neko lansirati traku za poprsje u različitim nijansama i veličinama grudi. Pa sam pomislila, zašto ne bih ja to uradila?".

Montes je uložila novac u svoj posao, počevši od tri nijanse trake, a kasnije proširivši raspon na četiri. Trenutno je brend Nueboo dostupan na ekskluzivnoj veb stranici Net-a-Porter i Revolve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nueboo Boob Tape (@nueboo)

Zahvaljujući njoj možete udobno preživeti osmočasovni dan bez grudnjaka, traka se lako stavlja i bezbolno se skida.

Kako zalepiti traku na poprsje?

Vaša koža mora biti čista i suva. „Nemojte nanositi losion ili ulje na kožu pre stavljanja trake jer će to uticati na lepak“, kaže Montes.

"Držite komad trake i procenite koliko će vam trebati."

Držite dojku u poziciji u kojoj želite da bude podržana. Zatim zategnite traku preko dojke i zalepite je na kožu. „U zavisnosti od veličine ili vaših potreba, možda će vam trebati dve ili tri trake za svaku dojku“, objašnjava Montes.

Hoće li traka za poprsje moći i na velike grudi?

Montes kaže da je jedna od njenih prijateljica koja nosi grudnjake veličine K veliki obožavalac njenog proizvoda. „Jedina razlika je u tome što će vam trebati samo malo više trake“, uverava Montes. "Ne brinite o težini grudi, traka za poprsje će to izdržati."

Šta ako se oznojim?

Prirodno je da se koža ispod grudi znoji, posebno leti i kod žena koje imaju veće grudi. Stefani tvrdi da znoj i vlaga ne utiču na traku koja podržava grudi. Štaviše, vodootporna je, tako da možete plivati sa njom.

Kako ukloniti traku?

Stefani se pobrinula da njena traka za grudi ne iritira kožu. „Što se tiče uklanjanja, to je zaista lako i bezbolno“, kaže Montes. Međutim, ako vam je koža osetljiva ili ste zabrinuti da će se lepak previše zalepiti za dlake, namočite traku u omiljeno ulje. Bademovo ulje, maslinovo ulje ili mirisno ulje za telo - svi ovi proizvodi će raditi savršeno i nakon pet minuta traka bi trebalo da sklizne sa dojke.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading