Skinula je BRUSHALTER i suočila se sa mržnjom: Komentare koje je dobila su UZNEMIRUJUĆI

K.Ć. Vesti 23.05.2022 18:30 0

Tiktokerka Kejs Brejm odlučila se za udobnost i odlučila je da ne nosi grudnjak

Skinula je BRUSHALTER i suočila se sa mržnjom: Komentare koje je dobila su UZNEMIRUJUĆI

Printscreen/TikTok

Umesto da uživa, ona mora da se nosi sa negativnim komentarima na internetu.

Za mnoge žene, grudnjak je jedan od najneudobnijih komada odeće. Ipak, svakodnevno se umaraju, jer "ne priliči" da ne stavljaju grudnjak. Čuju se i glasovi da je to nezdravo i da se drugi mogu zgaditi. Već nekoliko godina, međutim, primetno je da je hodanje bez grudnjaka normalizovano i ističe se da to nije ništa čudno.

Ali mnogi ljudi to još uvek ne mogu da razumeju i veruju da su ženske grudi povezane samo sa erotskim problemima.

Neke žene, međutim, ne mare za mišljenje drugih i fokusiraju se na sebe, fokusirajući se na udobnost. Kejsi Brejm, koja je nosila grudnjake veličine "F" , odlučila je ne obraća pažnju na druge i svoje grudi oslobodi. Ona je snimila video u kome priča o tome, kao i da se oseća mnogo bolje.

Australijanka je naišla na veliki odziv korisnika interneta. Nažalost, to je uglavnom bila kritika. Žena je snimila video koji je podelila na TikTok- u i pokazala neke od poruka koje dobija nakon što je svoju odluku javno podelila .

"Ako ne nosite grudnjak, grudi će vam opustiti".

"Prevelike su da ne nose grudnjak".

"Morate nositi grudnjak na javnim mestima".

"Zar se ne plašiš da će neko videti tvoje grudi?", su samo neki od komentara ljudi.

 

@caseebrim

comfort over everything else 🤌🏼 I actually found my natural F cups became perkier when I started “training them“ to go bra free ♬ My Life - Billy Joel

 

Međutim, Tiktokerka ne namerava da se obazire na takve komentare i neće se predomisliti da nosi grudnjak. Najvažniji za nju je njeno sopstveno blagostanje i udobnost . Takođe vredi obratiti pažnju na pesmu koja svira u pozadini njenog snimka. To je "Moj život" Bilija Džoela, gde možete čuti: "Više me ne zanima šta želite da kažete. To je moj život."

Komentari (0)
Loading