Ove jeseni će se AJLAJNER nositi potpuno drugačije: Stil iz 60-ih zakucao je na velika VRATA i mnoge poznate ličnosti su ga već prigrlile!

Vesti 12.10.2022 12:30 0

Dupli ajlajner je novi makeup trend koji ćete obožavati

Ove jeseni će se AJLAJNER nositi potpuno drugačije: Stil iz 60-ih zakucao je na velika VRATA i mnoge poznate ličnosti su ga već prigrlile!

Shutterstock

Ovog leta smo videli da se žene itekako igrale sa šminkom i sa raznoraznim tonovima i bojama, a ni ova jesen neće biti dosadna. 

Tend kom se svi raduju jeste dupli ajlajner, jer metodu "cat eye" daje potpuno drugo značenje (ovako su se šminkale žene šezdesetih godina prošlog veka).

Kada počnete da se igrate šminkom i da isprobavate ovaj trend iz šezdesetih možda ćete poželeti da odmah počnete korišćenjem tečnog ajlajnera ili krejona, međutim, najbolja tehnika je korišćenje uglaste četkice i senke po izboru. Ukoliko ste classy gal i želite da rekreirate ovaj trend koristeći tamnobraon ili čak crnu senku – onda je ovaj makeup savršen za vas. 

 

 

Crni krejon je svakako uvek u opticaju, ali za pojedine dnevne izlaske bolje je odlučiti se za braon senku. Braon senke na savršen način naglašavaju svetle oči, naročito plave, dok ova tehnika šminkanja može da vam da taj suptilan cat eye look za kojim tragate. Počnite od toga što ćete izvući ajlajner broan bojom na gornjem kapku, onako kako biste to inače uradili. Zatim, koristeći uglastu četkicu, nanesite braon senku i iznad ajlajnera, prateći prirodnu duplju oka. Kada ste uokvirili svoje oči senkama na gornjem kapku, onda je vreme da pređete na donji, tako ćete uspeti da ispratite simetriju koju ste već kreirale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading