Nakon GOLUB torbe stiže još jedna neočekivana KOMBINACIJA: Da li je u pitanju još jedan modni HIT ili potpuni promašaj?

Vesti 16.10.2022 09:00 0

Zanimljiv je izbor modnih dodataka i odeće za narednu sezonu popularne serije...

Nakon GOLUB torbe stiže još jedna neočekivana KOMBINACIJA: Da li je u pitanju još jedan modni HIT ili potpuni promašaj?

Profimedia

Fanovi serije „Sex and the City“ obradovali su se vestima da se snima još jedna sezona nastavka franšize „And Just Like That...“. Snimanje uveliko traje na ulicama Njujorka, te nam je ovo samo privju za ono šta sledi u seriji, taman okoliko da nam zagolica maštu.

Tako jedva čekamo da vidimo šta su nam spremili modni znalci koji stoje iza serije, naročito nakon „golub torbe“. Pisali smo i o torbi koju potpisuje J. W. Anderson, koju je Sara Džesika Parker nosila za vreme snimanja. Sada na red dolazi i Šarlot koju glumi Kristin Dejvis. Ona nas je iznenadila neobičnim izdanjem, kakvo se jedva viđa na ulicama sveta jer smo odavno prestali tako da se oblačimo.

 

 

Kristin Dejvis je nosila haljinu u viktorijanskom stilu. Možemo videti da je sašivena od satenskoj poprsja crne boje, šarene suknje sa naborima u zadnjem delu. Uklopljeno je sa ružičastim sakoom, crnim cilindrom sa mrežicom i crnim kožnim rukavicama.

Svakako je misterija zašto je Šarlot izgledala kao da je došla iz prošlosti, ali je njena kombinacija svakako iznenadila sve prolaznike. Ideja može da posluži i za predstojeću Noć veštica, pa ako ste zaljubljenik u viktorijansku modu, možete ovde crpeti inspiraciju.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading