Kejt Midlton ponovo BLISTA u popularnoj HALJINI: Spojila je DVA ključna komada koja NIKADA ne izlaze iz mode i uvek su dobar izbor

Vesti 19.11.2022 11:37 0

Kejt Midlton ponovo pleni u haljini tufnastog dezena i u kamel kaputu.

Kejt Midlton ponovo BLISTA u popularnoj HALJINI: Spojila je DVA ključna komada koja NIKADA ne izlaze iz mode i uvek su dobar izbor

Tanjug/Ap

Ukoliko princeza od Velsa ima omiljeni dezen, to su bez ikakve sumnje bezvremene tufnice, koje je i princeza Dajana rado nosila.

Supruga princa Vilijama ovog četvrtka je posetila ukrajinski izbeglički centar u Redingu i za tu priliku odabrala je premijernu kreaciju. Pored tufnica, Kejt je ostala verna i jednom od brendova. Reč je o modnoj kući „LK Bennett”, piše Elle Espana.

Kraljevska porodica je od početka sukoba u februaru uključena u ratnu situaciju. Ovom prilikom videli smo Kejt kako sedi s porodicama koje su raseljene iz Ukrajine i trenutno primaju pomoć centra i razgovara s njima o tome kako su se prilagodile životu u Velikoj Britaniji.

 

 

Ali, vratimo se haljini na plave i žute tufne. U pitanju je model dugog zaobljenog ovratnika, dugih rukava, uskog struka i plisiranog donjeg dela. Cena ovog komada je 420 evra, a princeza ga je iskombinovala s kamel kaputom, u kome smo je viđali i ranije. Što se tiče detalja, cipele s visokom potpeticom i odgovarajuća torbica u mornarsko plavoj boji doprineli su da izgleda bez greške.

Ranije smo pominjali da su haljine dugog zaobljenog ovratnika, dugih rukava jedan od modela koji će biti veoma popularni tokom cele zimske sezone. Pročitajte i koji su to još nezaobilazni modeli ove zime.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading