Ona je svekrva iz "PAKLA": Uništila im je venčanje, a mlada i mladoženja se GODINU dana kasnije i dalje SVAĐAJU zbog ovog incidenta!

Vesti 26.10.2021 19:12 0

Iako dan venčanja treba da bude jedan od najsrećnijih dana u našem životu, sve više parova priznaje da je to njihov najgori, najblamantniji ili najtužniji dan

svadba

Shutterstock

Kako piše jedan anonimna mlada, svoj "najsrećniji" dan pamti iz potpuno pogrešnih razloga, a u detaljnoj objavi na popularnom forumu Redit, objasnila je kako je njena svekrva uništila ovaj poseban dan, a moguće i ceo brak!

Objasnila je kako su ona i njen suprug odveli njegovu majku u kupovinu kako bi joj pomogli pri odabiru i plaćanju haljine koja bi se uklopila u temu boja njihovog venčanja. Nakon što su isprobali nekoliko "vrlo kratkih i neprikladnih haljina", napokon su pronašli jednu koja se svima svidela.

Međutim, na venčanju mladin najbolji prijatelj je primetio kako svekrva nosi kratku, belu i šljokičavu haljinu, a kada su ukrstili poglede, žena ga je upitala šta da radi sa ovom haljinom. Čim je video šta je žena htela da uradi, zamoli je da razmisli malo, a za to vreme je haljinu sakrio u svoj auto.

- Bila je besna i na kraju se ipak presvukla. Nekoliko gostiju na venčanju komentarisalo je koliko je smešno što je obukla haljinu kao da je mlada. Ali, ona je insistirala da je ovo i njen poseban dan, jer je majke mladoženje.

Rekla je "kako se usuđujemo da joj upropastimo joj ovaj dan i zabranimo joj da se presvuče", objasnila je mlada u objavi.

Nadalje u objavi objasnila je da je prošlo godinu dana od ovog "incidenta", a njena svekrva i dalje priča o haljini svaki put kad se vide i traži izvinjenje, pošto su je naterali da se presvuče. Pošto joj je dosadilo da se svaša sa svektvom i suprugom, ova mlada je upitala korisnike društvenih mreža za savet, a većina je bila na njenoj strani.

"Stvarno ne znam kako se misteriozna čaša crnog vina nije prolila po njoj jer to bi se dogodilo da je to moje venčanje", "Da je tako došla kod mene, obezbeđenja bi je izbacilo", "Sestro, apsolutno smo na tvojoj strani, a sa mužem treba da obaviš jedan ozbiljan razgovor", samo su neki od komentara ispod njene objave na Reditu.

Komentari (0)
Loading